Hebben: deze extreem matterende poeder gaat viral op TikTok

En dat alles voor een heel klein prijsje!

Lees ook

We love een goede make-up look. We geven dan ook behoorlijk wat geld uit aan onze favoriete merken en producten. Eén van de belangrijkste items in onze stash is een dekkende poeder om je look te matteren. Op TikTok gaat nu een variant viral die wel extreem matterend is, en hij heeft ook een héél fijn prijsje.

Make-up

We vinden het belangrijk dat make-up van goede kwaliteit is en het gewenste resultaat geeft. Toch hoeft een goed product niet per definitie duur te zijn. Dat bewijst deze TikTokker maar weer eens. Want ja, TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Zelfs als het op make-up aankomt. Enne, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Matterende poeder

Er gaat nu een video viral op TikTok waarin Alesandro laat zien hoe hij zijn gezicht afpoedert. Aan het begin zien we nog een ontzettend glimmend gezicht, maar zodra het eerste laagje poeder erop zit is daar niks meer van de zien. Uiteraard wil iedereen weten waar deze extreem matterende poeder vandaan komt. Het gaat om de Brighten Up Banana Powder van Essence. Say what?! 

@mualesandro

This $4 powder looks like a filter in real life😩 #powder #settingpowder #drugstoremakeup #affordablemakeup #bestmakeup

♬ Sweetest Pie – Megan Thee Stallion & Dua Lipa

Klein prijsje

En zoals we van Essence gewend zijn, heeft ook deze veelbelovende poeder een hele fijne prijs. Voor slechts €6,50 voeg je dit item toe aan je stash. Enne, als we deze video mogen geloven is het een onmisbaar item. Naast Alesandro zijn er overigens nog veel meer TikTokkers die het product hebben getest en ze zijn het er unaniem over eens: het werkt. Wij rennen meteen naar de Kruidvat!

Bron: TikTok @mualesandro, Fem Fem | Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook