Florine Hofstee beantwoordt dilemma’s: ‘Een broertje of zusje voor Beer?’

We hebben de Echte Gooische Moeder een aantal pittige dilemma's voorgelegd.

Ze is samen met Bo, Leslie en Pauline terug met de vakantiespecial Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita. In Grazia beantwoordt Florine Hofstee een aantal toepasselijke dilemma’s. Kiest ze voor Italië of Ibiza?

Girlstrip of familievakantie?

“Nu we een huis op Ibiza hebben, voelt het continu of ik op familievakantie ben, dus dan kies ik toch voor een girls trip. Het was lachen, gieren brullen om met Bo, Leslie en Pauline te roadtrippen door Italië.”

Italië of Ibiza?

“Ibiza, omdat ik echt een strand-fan ben. Ik vond Italië prachtig, maar de kiezelstranden spuuglelijk.”

Travel light of met een hutkoffer?

“Ik moet écht kunnen kiezen, het liefst wil ik mijn hele kledingkast inpakken als ik op reis ga. En je moet natuurlijk ruimte overhouden om te shoppen.”

Een broertje of een zusje voor Beer?

“Toen ik met dertien weken hoorde dat ik zwanger was, was mijn enige gedachte: als het maar gezond is. Het kwam als zo’n verrassing en ik had alleen maar in de lampen gehangen op Ibiza. Maar toen ik wist dat het goed zat, gunde ik Beer heel erg een vriendje, een broertje dus. Of het dat ook wordt, ga je zien tijdens de gender reveal in de laatste aflevering.”

Sangria of Limoncello?

“Sangria, want dat kun je mixen met cava of champagne, waardoor het iets minder zoet wordt. Als je een paar glaasjes limoncello op hebt, lig je ’s nachts suikerspinnen te blazen in je bed.”

Naaktstrand met privacy of hutjemutje in bikini op een toeristenstrand?

“Naaktstrand, honderd procent. We gaan er eigenlijk nooit naartoe, maar op Ibiza zijn de populaire stranden in juli en augustus bijna niet te doen; je kunt er over de hoofden lopen.”

Met witte melkflessen of heel behaarde benen het strand op?

“Dan toch maar die witte benen, wit kan nog bruin worden tenminste.”

Kameren of all-inclusive hotel?

“All-inclusive hotel; kamperen is helemaal niks voor mij. Ik heb geen smetvrees, maar dan ineens wel. Douchen met slippers aan lijkt me verschrikkelijk en met een wc-rolletje naar het toilet lopen… Nee bedankt!”

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita is nu te zien bij Videoland.

Tekst: Jill Waas | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws