Babynieuws! Deze Bachelorette-deelnemer wordt vader

Wat leuk!

Het eerste seizoen van De Bachelorette in Nederland ligt alweer even achter ons. Maarre, we zijn de achttien knappe mannen die het hart van Gaby Blaaser probeerden te veroveren nog niet vergeten. Eén van hen verwacht nu zelfs een kindje!

De Bachelorette

In De Bachelorette streden achttien knappe mannen om het hart van Gaby Blaaser. Het was een seizoen vol avontuur, opbloeiende liefde en natuurlijk ook de nodige drama. Joey ging er uiteindelijk met de winst vandoor, maar een stabiele relatie met de bachelorette herself zat er helaas niet in. Ook Kasper deed mee aan het eerste Bachelorette-seizoen in Nederland. Hoewel hij niet het hart van Gaby voor zich kon winnen, was hij wel erg geliefd bij het publiek. Enne, niet alleen bij de kijkers. Kasper heeft inmiddels een leuke vriendin en ze verwachten samen een kindje!

In verwachting

Op Instagram maakt Kasper bekend dat hij papa wordt. Ook onthult hij meteen het geslacht van het kindje. “Met trots mag ik vertellen dat wij een dochter verwachten🤰❤️”, aldus de dad to be. Daarbij deelt hij een stralende foto samen met zijn vriendin Iris, waarop ze de echo’s van de baby vasthouden. Kasper deelt daarbij ook dat zijn vriendin nu twintig weken zwanger is. Een snelle rekensom leert ons dat de twee begin volgend jaar een kleine mogen verwelkomen. Gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kasper Paalman (@kasperpaalman)

Hereniging

Het voelt alweer als eeuwen geleden dat Kasper met Gaby een drankje deed in De Bachelorette. Liefde ontstond er niet tussen de twee, maar het lijkt erop dat ze het nog altijd goed met elkaar kunnen vinden. De realityster geniet iedere dag van het zonnetje op Curaçao met zijn grote liefde, want daar is hij inmiddels naartoe verhuisd. Een paar maanden geleden was Gaby nog op vakantie in de zonnige hometown van Kasper, wat zorgde voor een hereniging tussen de twee.

“En dan kom ik jou hier tegen 🌹”, schreef ze bij een foto waarop de twee elkaar lachend in de armen vliegen. Overigens is Gaby ook weer gelukkig in de liefde. Zij maakte vorige zomer bekend dat ze een relatie heeft met personal trainer Danny Volker. Eind goed, al goed!

Bron: Instagram @kasperpaalman, Grazia archief | Beeld: De Bachelorette 

Laatste nieuws