Zoet! Kim Kötter deelt mijlpaal zoontje met vakantievideo’s

'Weer een mijlpaal bereikt deze zomervakantie!'

Op vakantie leer je jezelf pas écht kennen. En dat geldt des te meer als je nog een kleine dreumes bent! Zo deelde Kim Kötter een aantal lieve foto’s van haar gezinnetje op vakantie, met daarbij een adorable video van haar zoontje, die een hele angst overwint.

Trotse mama en papa

Dat Kim en Jaap Reesema helemaal happy zijn met hun gezinnetje, dat weten we natuurlijk al. De twee delen regelmatig kiekjes en video’s die regelrechte relationship goals zijn. Zo geniet de familie nu van een welverdiende vakantie, waar kids Muck, Youp en Ted zich helemaal kunnen uitleven.

En dat levert een prachtige video op: “Youp kan fietsen!!! Hele trotse mama en papa. Ineens viel het kwartje!!!”, schrijft Kim bij de lieve video. Hier is te zien dat de kleine jongen helemaal zonder zijwieltjes over het asfalt racet. Eerst nog vergezeld door een meerennende Jaap en Kim, maar later ook helemaal zelf.

Groot moment

Dat was een ontzettend mooi moment, deelt Kim, want Youp bleef zichzelf namelijk voorhouden dat hij het allemaal niet kon. En ach, been there done that, toch? We herinneren ons ongetwijfeld allemaal nog die eerste pogingen zonder zijwieltjes. “Hij zei telkens: mama ik kan het niet. Echt niet. En dat gelooft hij dan. Zo eigenwijs ook”, schrijft Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

Maar het is uiteindelijk dus helemaal goed gekomen. “Maar na 2x mee rennen kon hij het nu al! Hoe dan? En nu fietst ie de hele dag! 💜 yes!!!! Weer een mijlpaal bereikt deze zomervakantie.”

Meer vakantievideo’s

Overigens maken Muck en Ted ook hun opwachting in de lieve video’s. Zo laat Muck even z’n voetbalkunsten zien, waarbij we een bal recht op de camera af zien komen. Hopelijk overleeft die de vakantie dus ook en krijgen we nog meer zoete familievideo’s van de familie Kötter-Reesema te zien. Fingers crossed!

Bron: Instagram @kimkotter | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws