Aiii: Romy Monteiro breekt voet op pijnlijke manier

'Hoop dat jullie weekend je beter vergaat.'

Romy Monteiro heeft gisteren een pijnlijke blessure opgelopen. Op Instagram laat de musicalactrice weten dat haar voet is gebroken. Enne, ze laat ook zien hoe dat is gekomen.

Gebroken voet

Op Instagram Stories deelde Romy Monteiro gisteren een kiekje vanuit het ziekenhuis. Daarop is te zien hoe haar voet in het gips wordt gezet door een verpleegkundige. “Hoop dat jullie weekend je beter vergaat”, schrijft de zangeres erbij.

Houten plankje

Romy kreeg vervolgens talloze vragen met wat er is gebeurd. “Hier komt het saaiste en lompste verhaal”, deelt ze in een volgende story. “Ken je dat, dat je in de nacht slaperig naar de wc gaat en iets stoot? Dat deed ik dus met mijn voet. Op dit lullige houten plankje”, vertelt ze. De zangeres plaatst daarbij een foto van de houten drempel van haar toilet. ”

Toch had ze niet direct door dat het gebroken was. “Deed pijn, ging verder slapen. Maar de volgende dag mega dik en pijnlijk.” Nadat ze toch maar een bezoekje aan het ziekenhuis bracht, was er op de röntgenfoto toch duidelijk een breuk in haar voet te zien.

Beeld: Instagram @romymonteiro

Gratis tip

Het was een pijnlijke les voor Romy, maar ze heeft wel alvast een gratis tip voor al haar volgers: “Moraal van het verhaal: plassen met licht aan!” Tot slot deelt de beauty dat dit hoge gips weekendgips is. “Maandag krijg ik iets anders (waar hopelijk mee te werken valt) en als het goed is geneest dit snel.” Beterschap, Romy!

Bron: Instagram @romymonteiro | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws