Babynieuws! EOTB’s Jamy bevallen van eerste kindje

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Lees ook

Beschuit met muisjes voor Jamy en Dante! Er is namelijk heuse een Ex on the Beach-baby geboren. De kersverse ouders hebben op Instagram bekend gemaakt dat ze ouders zijn geworden van een meisje.

Ware liefde

De ware liefde vinden in Ex on the Beach: het gebeurt bijna nooit, maar Jamy en Dante zijn sinds het programma happily in love. De twee waren te zien in het zesde seizoen en nu zijn ze aan een nieuw hoofdstuk in hun leven begonnen. De realitysterren zijn namelijk ouders geworden van hun eerste kindje.

Groot wonder

Op Instagram maken de parents bekend dat hun kleintje gisteren ter wereld is gekomen. “Zo klein, zo mooi, zo bijzonder. Welkom in ons leven, groot wonder”, schrijft Jamy bij een tweetal zwart-wit foto’s van hun kleine meid. Ook onthullen ze dat het meisje de prachtige naam Jailey-Rose Vermeeren heeft gekregen. Gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝐉𝐀𝐌𝐘 🦋 (@jamybrands)

Ups and downs

Het is zo’n twee jaar geleden dat Jamy en Dante elkaar leerden kennen op de set van Ex on the Beach: Double Dutch. Hoewel dit programma niet bepaald de place to be is om de liefde te vinden, konden de twee niet ontkennen dat er een vonk tussen hen was. Door de jaren heen hebben de twee helaas zo hun ups and downs gehad. Zo zette het stel in het najaar van 2020 nog een punt achter hun relatie, omdat Jamy zou zijn vreemdgegaan. Gelukkig heeft de liefde het uiteindelijk overwonnen en zijn ze happier than ever – en vormen ze nu zelfs een family of three. Gefeliciteerd!

Bron: Instagram @jamybrands, Grazia archief | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook