Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Karel Gerlach reageert op dategeruchten over hem en Maan: 'Ik ben verliefd'

Love is in the air.

Het zou maar zo kunnen dat zangeres Maan binnenkort niet meer als single door het leven gaat. Goldband-zanger Karel Gerlach bevestigt namelijk dat hij en de zangeres aan het daten zijn.

Verrassingsoptreden

Vanmiddag rond een uurtje of 14:00 was het aan de band Goldband om het Lowlands-publiek bij het Alpha-podium te vermaken. En dat deden ze blijkbaar niet alleen. Als verrassing stond Maan bij de heren van de band op de bühne en zong ze een stuk van het liedje Ik Haat Je mee.

Toen de zangeres het podium weer verliet, kwam er een luid gejuich uit het publiek toen ze een van de drie zangers, Karel Gerlach, een knuffel gaf. Blijkbaar kon Karel niet anders dan even later ingaan op de dategeruchten over hem en Maan: "Ik ben verliefd", bekende hij aan ANP.

Nog geen relatie

Dat hij gevoelens voor de zangeres heeft, wilde hij best bekennen. Maar hij benadrukt dat ze (nog) geen relatie hebben. "We hebben gewoon een leuke tijd samen."

Boaz Kok en Milo Driessen, de andere leden van Goldband, zien een relatie tussen de twee wel zitten. "Ze zijn fucking leuk samen", vindt Milo. En daar sluit Boaz zich bij aan. "Ze gaan trouwen en kinderen maken."

Bron: ANP, NU.nl | Beeld: BrunoPress