7x Grazia + Clay and Glow-set voor maar €37,50

Je krijgt maar liefst 66% korting!

Verwen jezelf met een abonnement op Grazia én krijg een skincare-set van Clay and Glow (t.w.v. €78,85) cadeau! Deze set bevat een roze kleimasker (65 gram), Straw-Jelly cleanser (100 ml) en de nieuwe SPF30 sunscreen (50 ml).

Roze kleimasker

Het roze kleimasker verkleint poriën en vermindert break-outs, mee-eters en roodheid. Daarnaast heeft het masker een diepreinigende werking die de conditie van de huid voedt, met een prachtige glow als resultaat.

€26,95 (65 gram)

Straw-Jelly Cleanser

Een cleanser die niet alleen je huid reinigt, maar ook nog eens je make-upresten verwijdert. De Straw-Jelly cleanser van Clay and Glow reinigt diep, ontstopt je poriën en verwijdert vuil. De natuurlijke en effectieve ingrediënten in deze reiniger helpen acne te bestrijden.

€18,95 (100 ml)

SPF30 Sunscreen

Bescherm waar je van houdt met de gloednieuwe Protecting Face Sunscreen SPF30. Deze zonnebrand beschermt tegen UVA- en UVB-straling, blauwlichtschermen en is volledig waterafstotend.

€29,95 (50 ml)

Wil je meteen een Grazia-abonnement afsluiten en ook nog eens deze prachtige Clay and Glow-set cadeau krijgen? Ga dan snel naar Grazia.nl/clayandglow of bel 0251 – 257924 (maandag t/m vrijdag 9.00 -17.00 uur)

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2022 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €4,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/.

Laatste nieuws