Wow! EOTBDD-Joao verrast volgers met blauwe coupe

Mooi blauw is niet lelijk!

De Braziliaanse Joao wist behoorlijk indruk te maken op de dames tijdens Ex on the Beach: Double Dutch. Dat deed hij onder meer door zijn gespierde lijf, tattoo’s en frisse coupe. Maarre, nu EOTBDD is afgelopen vond Joao het tijd voor iets nieuws. Op Instagram showt hij namelijk zijn nieuwe coupe.

Ex on the Beach

Joao was een van de acht originals van het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Echter, de Braziliaan heeft niet elke dag kunnen genieten van zijn verblijf in het programma, want tussendoor werd hij door de tablet of terror helaas naar huis gestuurd.

De laatste dag kwam hij nog wel even terug om Ayleen in te palmen, maar dit weekend tijdens de reünie werd duidelijk dat dat uiteindelijk niks is geworden. Op Instagram bevestigd de realityster dat nog even door een foto met Ayleen te plaatsen met daarbij de tekst: “We are what we are #friends.” Duidelijk!

Nieuw lookje

Goed, fast forward naar het nu, want Joao heeft iets met zijn volgers te delen. En nee, geen kiekje met een nieuwe vlam, maar een foto van zijn nieuwe coupe! Op TikTok én Instagram verrast hij zijn volgers namelijk met een blauw kapsel. Na EOTBDD ging Joao van een zwarte lokken al naar blond, om nu dus zijn haar blauw geverfd te hebben.

@joaogainz 👅👅👅#foryou #fyp #fypシ #eotbs8 #EOTBDD #fypシ゚viral #viral ♬ Doja – Central Cee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOÃO 🌴 EOTB S8 🌴 (@joaogainz)

Reacties

Blue is the new color“, schrijft hij bij de foto. Zijn volgers vinden het blauwe haar Joao in ieder geval wel staan. “Starboy!” en “Wauw, staat je goed”, reageren volgers onder het kiekje. En, we moeten toegeven: hij kan het inderdaad goed hebben!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, TikTok, EOTBDD

Laatste nieuws