Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OG3NE’s Amy deelt steamy bikinikiekje

Oeh la la!

The Best Of De Amsterdamse Zomer

De zingende zusjes van OG3NE genieten momenteel van een workcation op het zonnige Curaçao. Reden genoeg voor Amy Vol om een sexy bikinikiekje vanaf de boot te delen. Oeh la la!

Werken op vakantie

Lisa, Amy en Shelley zijn afgereisd naar het zonovergoten Curaçao. De zussen zijn daar echter niet op girlstrip om te genieten van zon, zee en strand, want er stond ook 'gewoon' een optreden op de agenda. Geen straf om daarvoor de oceaan over te vliegen, als je het ons vraagt! Afgelopen weekend stond OG3NE namelijk op het podium van Madero Ocean Club om een concert met live band te geven, tijdens een dinershow. Sounds good! 

Vrije tijd

Gelukkig voor de sisters hebben ze ook een heleboel vrije tijd om het eiland te verkennen. En met temperaturen rond de 30 graden, kunnen de bikinikiekjes natuurlijk niet ontbreken. Amy post dan ook een steamy billenfoto vanaf de boot. "🍑🧉", schrijft de zangeres daarbij.

Ook Amy's volgers kunnen het sexy kiekje wel waarderen. "En wat voor een heerlijke booty zeg 😍🔥❤️", reageert iemand. "Goed kunnen zingen en dan ook nog eens prachtige billen. Sommige mensen hebben ook alles hé", grapt een ander. Big sis Lisa reageert ook: "BOOTY op een BOOT", schrijft zij.

Liefde

OG3NE's Lisa zweeft sowieso nog op een roze wolk, nu ze weer happily in love is. De zangeres is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robin de Brie, die ze onlangs op Instagram voorstelt. “Oooohh my flame", schreef ze bij twee lieve foto’s waarop te zien is dat het kersverse koppel het héél leuk heeft samen. Cute! 

Bron: Instagram @amyog3neofficial, Grazia archief | Beeld: Brunopress