Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model te zien is

Wij kunnen niet wachten!

Het is alweer even geleden dat we naar een seizoen van Holland’s Next Top Model hebben kunnen kijken. Het laatste seizoen vond namelijk alweer in 2019 plaats. Maar, er is goed nieuws! We hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen, want Videoland heeft vanmiddag de startdatum gedeeld!

Nieuw seizoen

Het laatste seizoen van HNTM was mega populair. Onder anderen Sam Hofman deed toen mee en Anna Nooshin was presentatrice. De knappe Marcus ging er destijds met de winst vandoor. We weten al een tijdje dat Loiza Lamers de presentatrice is van komend seizoen en dat onder andere Yolanda Hadid in de jury zit. Loiza deed zelf ooit ook mee aan de talentenjacht en won. Daarom is ze des te meer vereerd dat ze het dertiende seizoen mag presenteren.

“In 2015 won ik Holland’s Next Topmodel en nu, 7 jaar later op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben”, schreef ze afgelopen april op Instagram. “Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots! Bedankt voor het vertrouwen en de kans, let’s do this.” Maarre, wanneer gaat dit seizoen nou van start?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

September

We hoeven nog maar een paar weekjes te wachten tot het nieuwe seizoen begint. “Over drie weken is het zover! 🙌 Vanaf 5 september is het gloednieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model wekelijks te zien”, schrijft Videoland bij de foto. Wij beginnen vast met aftellen!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws