Te schattig: Bibi Breijman deelt kiekje met baby Chester

Ahw!

Lees ook

Eind mei is Bibi Breijman bevallen van haar tweede kindje. Inmiddels is babyboy Chester alweer drie maanden oud en deelt de mom een vrolijk kiekje met haar zoon.

Moeder en zoon

“12 weeks”, schrijft Bibi op Instagram. Daarbij deelt de beauty een te schattige spiegelfoto van zichzelf en Chester. De kleine man is alweer flink gegroeid en is zo te zien ontzettend vrolijk, want net als zijn moeder laat hij een grote glimlach zien. Cute! 

‘Mooi mannetje’

Onder de post staan inmiddels een hoop lieve reacties. Zo reageert hubby Waylon met drie rode hartjes en laat Chantal Janzen twee emoji’s met hartjesogen achter. “Wat een heerlijk guitig lachje heeft hij nu al 😍”, schrijft een andere volger. “Jeetje gaat snel, mooi mannetje ❤️”, aldus een volger. “Wat een cutie”, “Wat een heerlijke pretletter” en “Heerlijk ventje”, klinkt het verder.

Heftige periode

Hoewel Bibi nu weer volop kan lachen, heeft ze een heftige periode achter de rug. Kort na haar bevalling kwam naar buiten dat haar partner Waylon tijdens de zwangerschap overspel heeft gepleegd. Bibi’s kraamtijd was dan ook niet makkelijk. Op social media vertelde de influencer onlangs uitgebreid haar verhaal.

Zo deelde Bibi dat ze ‘een kraamperiode vol heksen en giftige appels’ achter de rug heeft. Ondanks de problemen was het volgens haarzelf een ‘liefdevolle en leerzame’ tijd. “Daar waar mannen door hun hormonen soms niet verder komen dan poezen, veranderen vrouwen in leeuwinnen!”

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook