André Hazes neemt het op voor moeder Rachel na uitlatingen van zus Roxeanne

"Met plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen."

Lees ook

Tijdens de eerste aflevering van Beste Zangers sprak Roxeanne Hazes erg open over haar jeugd. Ze zei toen onder andere dat haar moeder Rachel Hazes er negen maanden niet voor haar was toen haar vader overleed. Op Instagram reageren Rachel en broer André Hazes op haar uitlatingen.

Heftige uitspraken

Op Instagram laat Rachel Hazes weten dat ze zich totaal niet kan vinden in het beeld dat haar dochter over haar schetste. Naar eigen zeggen nam ze ‘vol verbazing kennis’ van de uitspraken. Roxeanne stelde onder andere dat zij bij allerlei vreemde gezinnen werd ondergebracht als haar vader André Hazes moest optreden. Ook beweerde ze dat haar moeder er negen maanden niet voor haar was na het overlijden van haar vader, omdat ze een boek wilde schrijven.

Rachel vindt het vreemd dat haar dochter – met wie ze vrijwel geen contact heeft – nu met dit soort uitspraken komt. “Bijzonder ook dat dit nooit eerder direct aan mij of aan anderen in mijn/onze naaste omgeving is gemeld, terwijl ik er altijd vanuit ging dat binnen ons gezin alles bespreekbaar was. Dat ik dit dan nu indirect via een programma te horen krijg, vind ik onbegrijpelijk.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Steun van zoon André

Rachel deelt dat ze veel steun krijgt van de mensen om haar heen, en ook zoon André steekt haar een hart onder de riem. “Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen”, schrijft hij bij de post van zijn moeder. “Ik hoop oprecht dat je je niet gek laat maken door uitspraken van iemand die jou op alle manieren klein probeert te krijgen.”

De zoon van Rachel vervolgt dat hij heel anders op zijn jeugd terugkijkt dan zijn zus. “Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn.” Ook spreekt André zijn dank voor zijn moeder uit. “Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Bron: Instagram Rachel Hazes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook