Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Giovanna onthult of ze nou wel of niet geld heeft gestolen van Harrie

'Sensatie', noemt de Braziliaanse beauty het.

Het houdt de gemoederen bij EOTBDD-fans nog altijd bezig: Harrie die beweerde dat Giovanna geld van hem zou hebben gestolen. Voor eens en voor altijd maakt Giovanna nu korte metten met de roddel.

Drinken

In een video Nick Eshuis schenkt Giovanna klare wijn en doet ze haar kant van het verhaal. Toen Giovanna in EOTBDD het strand op kwam lopen, gooide ze een glas drinken in het gezicht van ex Harrie. Ze had namelijk nog tweehonderd euro voor een Uber-ritje te goed van hem. Daar bracht hij tegenin dat zij een tas geld – waar drieduizend euro in zat – die onder zijn bed lag, heeft leeggehaald. Oh my...

'Hater'

Ayleen vertelde eerder al eens aan Grazia: "Dat hele ding met dat geld, ik weet dat dat waar is.” En ook bij RUMAGTV werd door Romée bevestigd dat de roddel waar zou zijn en dat Giovanna het had toegegeven.

Giovanna geeft aan dat het raar zou zijn als ze Romée zou hebben verteld dat het waar zou zijn: "Aan wie zou ik dat toegeven? Aan Romée? Mijn hater?"

Vreemd

"Ik heb niet eens geld gezien daar", geeft de beauty aan. "Het is gewoon vreemd, want niemand heeft drieduizend euro liggen." Giovanna zegt dat Harrie dingen zegt die niet kloppen. "En weet je wat grappig is, hij heeft mijn naam opgeschreven voordat hij naar Ex On The Beach kwam." Ze vindt het vreemd dat hij dat zou doen als ze echt iets van hem had gestolen. "Sensatie", noemt ze het. Aha!

"Ik ga met mensen om die veel meer geld hebben dan Harrie", besluit ze als laatste nog. "Dan gaat die sukkel zeggen dat ik van hem heb gestolen." Nick vraagt of ze er nog wat mee gaat doen. "Ja, maar daar kan ik nog niks over zeggen." To be continued...

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Instagram @giomiugg