Whut: Victoria Secret-parfum blijkt middeltje tegen muggen

Wisten we dit maar eerder!

Lees ook

Nagenieten van het zomerse weer door ’s avonds nog even in de tuin of op het balkon een boekje te lezen, heerlijk! Even een wijntje erbij en je avond is compleet. Het klinkt zo idyllisch, maar het gezoem en geprik van muggen kunnen nog weleens roet in het eten gooien. Gelukkig kun je die vervelende beestjes op afstand houden met – jawel – een parfum van Victoria’s Secret!

Muggen weren

Dat je muggen afweert met sterke geuren als Citronellakaarsen weten we allemaal. Muggen houden namelijk niet van de geur van citroen. Maarre, ook andere sterke geuren kunnen muggen niet uitstaan. Wist je al dat ook lavendel afschrikwekkend werkt?

Steek een lavendelkaars aan of zet een plant naast je bed. Ze zijn ook nog eens heel mooi met hun paarse kleuren, dus je wordt er absoluut niet minder van. Geen lavendel of een citronellakaars in huis? Dan kun je blijkbaar ook een parfum van Victoria’s Secret opspuiten.

@absolutely.lm If you dont believe me go check for yourself ! 🙌🏼 option for city folk. BETTER smelling than repellant. Deet may last longer tho. #fyp #mosquitos #deadlymosquitoes #mosquitorepellant #mosquitohack #victoriassecret #bombshell #amberromance #amber #girlhacks #forthegirls #beautyhacks #viral #virus ♬ original sound – ABSOLUTELY. LM

@oh_hey_miss_kay Is Victoria secret the holy grail of bug spray?! #mosquito #alabama #mississippi #thesouth #insectrepellant #momsoftiktok #outdoors ♬ original sound – Kaylee McCarthy

Sterke geur

Volgens TikTok is de geur van deze populaire parfum namelijk hét wondermiddel om muggen tegen te gaan. Het zou nog beter werken dan muggenspray. Het gaat om de Victoria’s Secret Bombshell Eau de Parfum. In deze geur zitten noten van pioenroos en orchidee met dennen, waardoor je een fruitige en bloemige geur krijgt. Deze geur zouden muggen niet kunnen uitstaan.

Ook de Amber Romance geur van Victoria’s Secret is er eentje waarmee jij de vervelende insecten ontwijkt. De geuren blijven langer dan 120 minuten op je huid zitten en daarom prikken muggen je niet. Dus heb jij een van deze twee geuren nog ergens in de kast staan? Sprayen maar!

Bron: Fem Fem | Beeld: TikTok, iStock

Laatste nieuws

Zie ook