Grijp je kans: je kunt figureren in The Real Housewives of Amsterdam

Shinen maar!

Lees ook

Sinds we weten dat er een Nederlands seizoen van The Real Housewives komt, wachten we hier met smart op. Maar waarom wachten als je zelf op de set van The Real Housewives of Amsterdam kunt rondlopen? Je kunt je namelijk opgeven als figurant!

Real Housewives of Amsterdam

Vanaf dit najaar kun je een duik nemen in het jetsetleven van onder meer Maria TailorHella Huizinga en Susanna Klibansky. The Real Housewives of Amsterdam komt dus naar Nederland én jij kunt figuren.

Jarenlang hebben we genoten van de glamoureuze levens van de real housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. In het realityprogramma zien we hoe de vrouwen hun gezinsleven combineren met hun drukke vriendschappen en lucratieve business adventures. Enne, nu strijkt het wereldwijde succesprogramma finally in Nederland neer.

Figureren

In de Amsterdamse editie zullen we de levens van zeven upper class ladies gaan volgen. De housewives zijn: Cherry-Ann PersonDjamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky.

Wil jij deze dames op de voet volgen tijdens de opnames? Multacasting zoekt dames en heren tussen de 18-30 jaar oud die willen figureren. De opnames zullen plaatsvinden op donderdag 25 augustus ergens in de Randstad. Het gaat om een korte draaidag, zo valt te lezen in de oproep. De dagvergoeding is €50 inclusief reiskosten. Dus, wil jij schitteren op de achtergrond van de realitysoap? Grijp dan nu je kans!

Bron: Beautify | Beeld: Mark Engelen (RTL)

Laatste nieuws

Zie ook