Awh: Luca Borsato zet Daisy in het zonnetje voor anniversary

'Ik ben nog steeds zenuwachtig om in je buurt te zijn.'

Luca Borsato en Temptations Daisy Piras zijn nog altijd happy together. Enne, inmiddels al een hele tijd, want Luca deelde eergisteren een aantal lieve foto’s en video’s vanwege hun eenjarige anniversary! 

‘Mijn vriendinnetje’

“Al veel langer voel je als mijn meisje ❤️”, begint Luca zijn caption bij de Instagrampost. “Maar dit is onze dag. 8 augustus 2021. De dag dat ik je eindelijk durfde te vragen als ‘mijn vriendinnetje’.” Het gelukkige stel vierde eergisteren dus dat ze een jaar samen waren. Cute!

Zenuwachtig

“Klinkt gek. Maar ik ben vandaag de dag nog steeds zenuwachtig om in je buurt te zijn. Die kriebels verdwijnen niet en dat is zo’n fijn gevoel”, gaat Luca verder. “Lieve Daisy. Ik zal er altijd voor je zijn. No matter what. Ik hou je heel dichtbij en ben met alle trots van dien jouw beste maatje en lover in één. Op ons leven samen lieverd 🥰😍.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)

Samenwonen

Het moge duidelijk zijn dat Luca en Daisy elkaar helemaal hebben gevonden. Eind vorig jaar maakten ze al bekend druk op zoek te zijn naar een huisje samen. “We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden”, vertelde Daisy destijds aan Shownieuws. Dat is blijkbaar gelukt, want inmiddels wonen de twee lovebirds al een tijdje samen.

Maarre, hoe hebben de twee elkaar eigenlijk leren kennen? Daar gaf Daisy een tijd geleden in een Q&A antwoord op. “We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel”, verklapte ze.

Daarbij deelde Daisy een fun fact over die datum: “Was de trouwdatum van mijn inmiddels gescheiden ouders.” Wie de eerste move maakte? Daar deed de brunette niet geheimzinnig over. “Ik ben in zijn DM’s geslided”, wist ze te vertellen. You go, Daisy!

Bron & Beeld: Instagram @luca_borsato

Laatste nieuws