Geef je voeten wat extra liefde deze zomer met déze producten

Steel de show met je voeten!

In de zomer wil je je poezelige voetjes regelmatig laten schitteren in slippers, muiltjes of sandalen. Hoog tijd dus voor wat extra liefde. Met de volgende producten laat je je voeten weer stralen en maken ze je outfit helemaal af.

Verzorgen

Met het zweten in je sneakers en het wandelen van terrasje naar terrasje, hebben je voeten wel wat extra liefde nodig. Trakteer ze daarom op een scrubbeurt en dompel ze daarna een minuut of tien in een voetenbad (of emmer) met lauwwarm water. Doe daar een scheut van je favoriete olie in (amandel verzacht, lavendel ontspant of kies voor natuurazijn als je bijvoorbeeld vaak jeuk hebt op je voeten).

Dep ze droog en vijl het eelt zachtjes weg. Smeer je voeten daarna in met een rijke bodymilk of voetcrème, zodat ze heel de dag heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Als laatste kan een knappe kleur op je nagels niet ontbreken. Knalkleuren blijven een hit, maar ook pastels zorgen voor een instant summer vibe.

Mint

Deze nagellak van PJR Care van Nederlandse bodem is 16 free: oftewel er zitten geen toxische stoffen in. Wel is-ie lekker sterk en laat-ie water en zuurstof door, waardoor je niet van die broze nagels krijgt die snel afbreken of verkleuren. En dan ook nog in zo’n knal mintkleur, what’s not to like.

Scrub

Verwen je voeten met deze scrub van Avant met ureum en papaja die ze hydrateren, voeden en weer heerlijk zacht laten voelen. Gemaakt in Europa en samengesteld op advies van dermatologen.

Pastel

Chanel komt met een limited edition zomer-lijn in zes knappe pasteltinten die zon, zee en vakantie lijkt te roepen. Deze zachte pastelkoraal kleur (Pastel Sand) bevat subtiele glitters. Ooh la la!

Na het verzorgen van je voeten en het lakken van je teennagels, kun je ze weer mooi laten zien in je favoriete sandalen, slippers of muiltjes. Of gewoon lekker als je met blote voeten op het strand ligt. Laat die vakantie maar komen!

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Grazia. Je vindt het volledige artikel, een groot interview met Jaimie Vaes en meer in Grazia #5 2022. Nu in de winkels!

Bron: Grazia #5 2022 | Tekst: Babette Dessing | Beeld: Unsplash, Jan Romero

Laatste nieuws