Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Prinses Amalia heeft haar rijbewijs gehaald

Nu kan de kroonprinses mooi haar vuile was in de auto mee naar huis nemen als ze gaat studeren.

Het goede nieuws blijft maar komen voor prinses Amalia. Na het nieuws dat ze een mooi onderkomen heeft geregeld voor haar studententijd in Amsterdam, heeft ze nu ook haar autorijbewijs gehaald! Wel zo handig, als je in het weekend naar huis wilt. Kan de prinses mooi zelf rijden.

Wasjes

Annemarie de Kunder, royaltywatcher bij RTL Boulevard, is daarachter gekomen. Zo zal Amalia niet alleen het nachtleven in Amsterdam onveilig maken, maar ook de straten. We zijn benieuwd of er ook snel een auto komt. Dan kan de kroonprinses haar vuile was mooi meenemen naar Paleis Huis ten Bosch, om het daar te laten wassen. Een beetje student heeft daar natuurlijk helemáál geen tijd voor of zin in. Scheelt weer een ritje met het OV.

Grachtenpand

Als prinses Amalia in september gaat studeren, heeft ze al een goed onderkomen geregeld. De prinses gaat namelijk in een grachtenpand wonen, aan de Singel in Amsterdam. Hoewel het erop leek dat Amalia bij haar nichtje, Eloise van Oranje, aan de Keizersgracht in zou trekken, heeft de prinses het toch op een andere plek gezocht. Het grachtenpand zit namelijk in de buurt van de Oude Spiegelstraat en de Wijde Heisteeg, wat op loopafstand is van de kamer van Eloise. Ideaal, voor als de prinses de stad beter wil leren kennen of wil wijnen met de gravinfluencer.

Parkeerplaats

Het pand is overigens niet via prins Bernhard, de neef van koning Willem-Alexander, verkregen, zo vertelt weekblad Weekend. Prins Bernhard heeft veel panden in Amsterdam, maar dit pand is eigendom van de buren van het koningspaar in Griekenland: de familie Dreesmann – van de welbekende V&D. Wellicht een goede keuze, want het levert haar zelfs een eigen parkeerplaats op! Enne, dat is nu natuurlijk enorm handig voor het geval die auto er toch komt. Lekker bezig, Amalia!

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde | Beeld: BrunoPress