Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's official! Deze twee EOTBDD-deelnemers hebben een relatie met elkaar

'Mijn wifey', klinkt het bij een intiem kiekje.

It's a wrap! Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is helaas alweer afgelopen. Gisteren konden we kijken naar de laatste aflevering op MTV en daaruit werd een hoop duidelijk. Naast drama was er namelijk ook ruimte voor liefde. Sterker nog, twee deelnemers hebben nu een relatie met elkaar!

Relatie

In de laatste aflevering zagen we iets opbloeien tussen Taier en Lakeisha. In de villa spatten de vonken eraf tussen de twee dames en ook tijdens hun date ging het er gezellig aan toe. Beide dames gaven aan elkaar wel te zien zitten en elkaar beter te willen leren kennen.

Enne, het lijkt erop dat ze dat in Nederland én op een nieuwe vakantie ook gedaan hebben, want de voice over weet te vertellen dat Taier en Lakeisha na Ex on the Beach samen op vakantie zijn geweest én nu een relatie hebben. How cute!

@cococharel 🤔😏 @Taier #EOTB #EOTBDD #MTV ♬ i wanna kiss you - evie

Instagram official

Verschillende juicekanalen lieten de afgelopen weken al doorschemeren dat de twee een setje zijn, maar dit werd tot op heden dus nog niet bevestigd. Met een lieve foto op Instagram bevestigen de girls nu hun relatie. "I licked it, so it's mine. Mijn wifey", schrijft Taier bij een intiem kiekje van haar en Lakeisha.

Enne, op de derde foto zien we zelfs een tattoo met de tekst 'ILY' op Lakeisha's arm. Zou die tattoo voor Taier zijn? Who knows!

Ook Lakeisha plaatst een kiekje van haar en Taier tijdens de Gay Pride van het afgelopen weekend. "It's official", klinkt het in de caption. Congrats, dames!

Bron & beeld: EOTBDD, MTV, TikTok