Grazia tipt: leuke to do’s voor het weekend

Er is weer veel leuks te beleven!

Lees ook

Yes, het is weer weekend! Heb je nog niets op de planning staan? Don’t worry: wij zetten een aantal leuke activiteiten voor je op een rij.

Flans een verfrissende cocktail in elkaar

Zon en warme temperaturen: dat vraagt natuurlijk om een verfrissend drankje. Heb je wel zin in een cocktailavondje, maar wil je fris en fruitig blijven? Maak er dan een mocktailavondje van. Tegenwoordig is dat helemaal niet zo moeilijk. Alcoholvrije drankjes zijn ook erg smakelijk. Met de nieuwe Gordon’s 0.0 % – die bijna niet te onderscheiden is van de originele Gordon’s London Dry Gin – maak je allerlei lekkers. Probeer bijvoorbeeld de Blue Berry Collins.

Meng voor deze cocktail 50 milliliter Gordon’s 0.0 % met 15 milliliter bosbessiroop, 25 milliliter limoensap en 80 milliliter London Essence perzik- en jasmijnfrisdrank. Garneer met een takje munt en serveer in een hoog glas. Voilà!

Ga een dagje naar (Designer Outlet) Roermond

Zin om last minute een weekendje of dagje weg te gaan, en wil je graag shoppen? Trek dan naar Roermond. In deze Limburgse stad kun je prima een weekendje vertoeven. Lekker eten, een sfeervol centrum en veel shopplezier. Zo breidde Designer Outlet Roermond onlangs zijn luxe segment uit. Je shopt er nu onder andere Moschino, Alberta Ferretti, Off-white en Pinko. Ook renoveerden Gucci, Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana hun boetieks. De outlet is daarmee het bezoeken waard!

Wanneer: 
Designer Outlet Roermond is dagelijks geopend van 09:00 – 22:00.

Bezoek de voorstelling Infinity Chan

Het internet kan een heel donkere plek zijn en dat is precies wat Infinity Chan belicht. Deze voorstelling van Eva Line de Boer en het Zuidelijk toneel gaat over Mila. Wanneer haar tweelingbroer overlijdt, probeert Mila closure te vinden via zijn digitale sporen. Ze belandt echter op radicale online fora en ontdekt een wereld waarin internetgebruikers te pas en te onpas de meest extreme gedachten delen.

Wanneer:
5 tot en met 10 augustus, om 19:00 uur.

Waar:
Verkadefabriek, ‘s-Hertogenbosch.

Streamtips

Heb je geen zin om naar buiten te gaan? Dan is er gelukkig ook nog een hoop te zien op televisie. Zo vind je op Netflix nu de komedie Wedding Season en de Oscarfilm Green Book. Op Videoland stream je de klassiekers Love Actually en City of Angels en Prime verruimde het aanbod met het vijftiende seizoen van Supernatural. Veel kijkplezier!

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook