Gelijk 8 dames weggestuurd in Daten op het Kamp

Ook zien we een oude bekende die meedoet aan het datingprogramma van De Hengst.

Lees ook

Voor de mensen die Daten op het Kamp: Harrie op zoek naar een Vrouw gaan kijken op TLC: helaas is de eerste aflevering dan pas volgende week donderdag te zien. Maar mensen met discovery+ konden gisteravond al genieten van de nieuwe datingshow van EOTBDD’s Harrie Snijders. Enne, die was niet mild kunnen we je vertellen…

Familie

We weten natuurlijk dat familie erg belangrijk is voor de realityster en die spelen dan ook een grote rol in het liefdesprogramma. In aflevering 1 maakten we daarom kennis met onder andere zus Milana en Harrie’s oma. Natuurlijk ontmoetten we ook de zestien single dames die Harries hart willen veroveren.

Koets

Enne, die eerste indruk is enorm belangrijk blijkt als de dames door een keuring moeten. Een dame die helemaal into spiritualiteit is, moet het veld ruimen. Een ander gaf aan ‘zichzelf voor de grap te hebben opgegeven’ en dat kan natuurlijk niet nu De Hengst op zoek is naar een serieuze relatie. Samen met nog zes anderen worden zij in de koets terug naar huis gereden. Bye bye!

‘Topfiguurtje’

Ook zien we nog een oude bekende terug in het datingprogramma. Grace van Lang Leve de Liefde is weer op zoek naar een man en ziet HvK wel zitten. Ook hij is onder de indruk van de beauty. “Ik zie meteen een topfiguurtje. Mooi koppie. Ik dacht: oké, dat zie ik wel zitten. Qua looks en uitstraling en attitude zit alles op de goede plek”, zegt Harrie dan ook.

Zelfs oma en Milana keuren de knappe Grace goed. Ondanks dat Harrie niet van blondines houdt, komt ze toch door de eerste heftige ronde heen en blijft ze met zeven anderen over om te strijden voor Harries liefde. “Ik ben zo blij”, roept ze daarna uit. Awh!

We zijn benieuwd hoe dit sprookje verdergaat. Vanaf 11 augustus is de serie dus te zien op TLC, maar nu al vooruit te kijken op discovery+.

Bron: LoveReality, RTL Boulevard | Beeld: TLC

Laatste nieuws

Zie ook