Antoon schrapt shows aankomend weekend vanwege stemproblemen

'Het is even niet anders.'

Vervelend nieuws voor zanger Antoon: hij kampt met stemproblemen en kan komend weekend geen shows geven. Op Instagram Stories vertelt hij meer over de situatie.

Veel succes

De afgelopen tijd timmert Valentijn Verkerk, zoals Antoon echt heet, hard aan de weg. Hij scoorde megahits met Hallo en Hotelschool en kreeg daar onlangs zelfs gouden platen voor. Ook heeft hij zijn eerste tour net afgerond, staat hij 17 december in het grote Ziggo Dome en komt hij binnenkort met een album én kledinglijn.

Een week rust

Toch heeft al dat succes ook een keerzijde, want Antoon heeft het continu behoorlijk druk. Dit heeft zijn tol geëist voor zijn stem. Hij kampt met stemproblemen en heeft daarom het advies gekregen om zijn gouden keeltje een week rust te gunnen. Op Instagram Stories heeft hij een update geplaatst.

screenshot-antoon

Geen festival

De shows van dit weekend zullen dus in elk geval niet doorgaan. Antoon zou onder andere op het festival Zum Schluss Outdoor staan. De organisatie van dat festival heeft via Instagram ook gereageerd. ‘Helaas zal Antoon zaterdag niet naar Zum Schluss komen… veel sterkte met het herstel!”, schrijven ze. Ze hebben beloofd snel een vervanger bekend te maken.

Wij wensen Antoon veel beterschap en hopen dat hij er volgende week weer tegenaan kan!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram Antoon

Laatste nieuws