Superleuk: Chrissy Teigen en John Legend zijn opnieuw in verwachting

'Vreugde heeft ons huis en onze harten weer gevuld.'

Lees ook

Model Chrissy Teigen deelde gisteren enorm leuk nieuws op Instagram: ze is weer in verwachting! Samen met hubby John Legend verwacht ze hun vierde kindje.

Groot verdriet

Het leuke nieuws komt twee jaar na een enorme klap voor het gezin. Chrissy en John hadden samen al twee kinderen, Miles en Luna. In 2020 raakte Chrissy zwanger van hun derde kindje, een zoon. Ze besloten hem Jack te noemen. Helaas werd Jack al met twintig weken geboren en overleefde hij dat niet.

‘Ontzettend klote’

Chrissy heeft op Instagram meerdere keren stilgestaan bij het overlijden van Jack. “Als je halverwege je baby verliest, wordt je lichaam gewoon op pauze gezet. Het heeft geen functie, niemand om te voeden. Je zit gewoon vast. Vast aan hangende tieten die klaargestoomd werden om melkzakken te worden en een buik die klaar was om te baren. Ik zou liegen als ik zei dat dit niet ontzettend klote was”, schreef ze destijds.

Blur of emotions

Na een periode vol verdriet is er nu dus goed nieuws voor het gezin. Chrissy maakte met twee foto’s via Instagram bekend dat ze weer in verwachting is. “De laatste paar jaar zijn een blur of emotions geweest, om het zacht uit te drukken. Vreugde heeft ons huis en onze harten echter weer gevuld”, schreef ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Net als bij Miles, Luna en Jack is Chrissy zwanger geraakt door middel van IVF. Ze was behoorlijk nerveus om het grote nieuws bekend te maken. “Bij elke afspraak heb ik tegen mezelf gezegd ‘oké, als het gezond blijkt te zijn ga ik het aankondigen’. Daarna kon ik rustig ademhalen omdat ik een hartslag hoorde, maar besloot ik telkens dat ik nog te zenuwachtig was. Ik denk niet dat ik ooit terug zal komen van een afspraak met meer enthousiasme dan zenuwen. Toch is alles tot nu tot perfect en mooi en voel ik me geweldig en hoopvol.”

Hartverwarmende reacties

Het goede nieuws wordt vol enthousiasme ontvangen op Instagram. “I’m so happy for you! ❤️”, schrijft Gal Gadot. Congratulations!!❤️❤️❤️”, aldus Michelle Pfeiffer. “Congratulations beautiful 😢😍”, schrijft Nazanin Mandi. We hopen dat Chrissy nog zoveel mogelijk van de rest van haar zwangerschap kan genieten!

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress, Instagram Chrissy Teigen

Laatste nieuws

Zie ook