Wow: zo zag Love Islands Lisa er vroeger uit

Je herkent haar direct!

Lees ook

In Casa Amor van Love Island zagen we dat de gevoelige Jules als een blok viel voor Lisa. Dat de brunette een knappe verschijning is, is niet te ontkennen. Ze is zelfs Playboy-model. Ooh la la! Maarre, wij willen weleens weten hoe ze er vroeger uitzag!

Geen spark

Lisa (27) uit het tweede Nederlandse/Vlaamse seizoen van Love Island doet opnieuw een poging de liefde van haar leven te vinden in de villa. Het Vlaamse Playboy-model werd destijds naar huis gestuurd met haar koppelpartner Yoram, maar al snel werd duidelijk dat er geen romantische spark was tussen hen. Nu probeert Lisa dat opnieuw met Jules!

Zou het model er vroeger ook al zo knap uit hebben gezien? Wij doken in de archieven en vonden een kiekje dat ze postte in 2013. Teruggerekend zou ze dan zo’n 19 jaar moeten zijn, maar we vermoeden dat de foto eerder is genomen. Ze ziet er nog een stuk jonger uit dan dat, maar we herkennen haar direct. Cute!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙻𝚒𝚜𝚊 🪶 (@lisa.moerman_)

Herkoppeling

Ondanks dat het de beauty de vorige keer op Love Island niet is gelukt, gaat het deze keer de goede kant op met Jules. In Casa Amor voelde Jules zich al vrij snel aangetrokken tot de mooie Lisa en na een aantal dagen zagen we ze de hele nacht zoenen in het zwembad. Dat was duidelijk: Jules koos voor Lisa in plaats van zijn originele koppelpartner Amandine. Amandine vertrok een paar uur later dan ook uit de villa, wat Jules toch meer deed dan hij had gedacht. Hopelijk kunnen Lisa en hij de draad weer oppakken en vinden zij de ware liefde bij elkaar.

Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws

Zie ook