Vivienne van den Assem deelt een foto van haar babybuik

'Inmiddels serieus aanwezig.'

Eind mei maakte Vivienne van den Assem bij RTL Boulevard bekend dat ze zwanger is. Gisteren deelde ze op Instagram een kiekje van haar growing baby belly. Wat straalt ze!

Eenvoudig aangekondigd

Vivienne en haar vriend, Arne van Terphoven, hebben al een driejarig zoontje genaamd Guus. Eind mei deelde Vivian het nieuws dat Guus een broertje of zusje krijgt. “Ik had het eigenlijk bekend willen maken met een mooie foto of een mooie bloemenzee achter me, of in een roze jas met de buik bloot in de sneeuw”, vertelde Vivienne toen. “Maar ik doe het gewoon op deze manier: ik ben hartstikke blij, het gaat inmiddels ook goed.”

Leuke fase

Vivienne vertelde ook dat ze zich af en toe ook behoorlijk slecht voelde tijdens de opnames van RTL Boulevard. Die fase was gelukkig al voorbij toen ze haar zwangerschap aankondigde. “Nu wordt het echt leuk. We zijn hartstikke trots dat ik dit nog een keer mag meemaken en Guus er een broertje of zusje bij krijgt.” Ze deelde ook een foto op Instagram, waarop haar zoontje Guus op haar baby belly ligt. “+1, kijk hoe blij!”, schreef ze erbij.

Focus

Gisteren deelde Vivienne een update over haar zwangerschap via Instagram. Naast twee foto’s waarop ze aan het werk is achter de desk van RTL Boulevard, zien we een foto waarop haar growing baby belly goed te zien is. “Focus. Swipe ⏩ to see the belly, want ook die is inmiddels serieus aanwezig maar zat de afgelopen zeven dagen weer verstopt achter het decor”, schrijft ze erbij. Knap hoor, op die hoge hakken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Veel hartjesogen

Vooral de laatste foto levert veel vrolijke reacties op. “Prachtig 😍”, schrijft Marieke Elsinga. Ook Chantal Janzen, Patrick Martens en Samantha Steenwijk laten emoji’s met hartjesogen bij de post achter. “Wat ben je toch prachtig zwanger ❤️”, schrijft Marlijn Weerdenburg. “Je straalt zo!”, “Hoe knap kun je zijn😍” en “Op hakken😮” zijn ook in de comment section te vinden. Wij wensen Vivienne een voorspoedige zwangerschap toe en hopen dat ze zoveel mogelijk kan genieten!

Bron: Instagram Vivienne van den Assem | Beeld: BrunoPress, Instagram Vivienne van den Assem

Laatste nieuws