Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Oud-Love Islanders zoeken date om samen de finale te kijken

Met wie zou jij op date gaan?

We zagen Gideon, Sayed, Kimbery, Mehti en Rick de villa vroegtijdig verlaten en hun kans op liefde in het Love Island-avontuur hield daarmee op. Of toch niet! Deze, en méér singles zoeken nog een date om de finale van Love Island samen mee te kijken. Say what?!

Idyllisch

Horen we dat nou goed, kunnen we op date met een van de afgevallen Islanders? Jazeker! Voor 't Love Eilandje zoeken een aantal singles nog een date om samen de finale te kijken op 13 augustus in Antwerpen. Speciaal voor de spetterende finale bouwt de Belgische streamingdienst Streamz een idyllisch eiland in het midden van Antwerpen.

Instagram

Enne, als tussen die namen geen geschikte date zit, dan kun je altijd nog je kans wagen bij Fabrizio, Joshua, Zoey of Angela. Het enige wat je hoeft te doen is een van de knappe vrijgezellen te volgen op Instagram en hun een berichtje te sturen. Elke deelnemer heeft een begeleidende video op zijn of haar Instagram gezet, waarin precies wordt uitgelegd wat je daarvoor moet doen. Op 10 augustus maken de singles de winnaars bekend via hun Instagram.

Enne, Fabrizio deed overigens wel heel erg zijn best voor die introductie. In een hilarische video belt hij verschillende slachtoffers die hij mee op date wil vragen. Helaas heeft niemand tijd voor hem, dus wendt hij zich tot ons. "Verras me met je beste openingszin in de comments en maak kans op een plekje!", schrijft hij onder de video.

Daten

Grijp je kans om op date te gaan met een van deze leuke singles voor 't Love Eilandje! Helaas lijkt het er wel op dat 't Love Eilandje alleen wordt uitgezonden op Streamz, maar we hopen dat we ook nog van deze leuke dates kunnen genieten op Videoland. Fingers crossed!

Bron: Tagmag, Streamz | Beeld: Videoland, RTL