Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Stevie over contact met Bekende Nederlander: 'Tuurlijk reageer ik daarop'

De Limburgse bekent dat hij uit de realitywereld komt...

Eén van onze favoriete deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 8 is toch wel Stevie Burns geworden. Samen met bestie Jennifer doet ze de meest fantastische uitspraken en het woord 'drama' komt niet voor in haar woordenboek. Dat maakt haar allesbehalve saai, want de 25-jarige verpleegkundige gaat absoluut niet in een hoekje zitten niksen.

Normaal

Naast de drama waar bijna alle andere dames in de villa voor zorgen, is Stevie de rust zelve. We zien hoe ze het heel gezellig heeft met Ivory, maar ze vindt het geen probleem als hij later met Lakeisha het bed zal delen. RTL Boulevard vroeg haar waar die open houding richting sex vandaan komt in hun reality podcast. "Ik vind dat het heel normaal is", bekent de beauty. "Iedereen doet het toch?" Zo is het!

Contact

"Ik heb er wel leuk contact aan overgehouden", vertelt Stevie openhartig over wat EOTBDD haar heeft gebracht. "Daar mag ik en daar ga ik ook echt niks over zeggen, maar ik heb wel leuke mensen ontmoet." Ze licht een tipje van de sluier op over wie haar berichtjes stuurde op Instagram. "Als een Bekende Nederlander in m'n dm slide, natuurlijk reageer ik daar dan op." De Limburgse lachebek bekent dat de jongen waar ze contact mee heeft uit de realitywereld komt. Ooh la la!

'Afvallerseiland'

Enne, hoe zit dat nou met dat moment dat ze Randy liet blijven, maar daarvoor wel drie andere mannen weg moest sturen? Stevie had tien minuten om haar beslissing te nemen nadat de Tablet of Terror afging, vertelt ze. "Ik dacht, Randy komt net het stand oplopen en ik vind hem super leuk, hij maakt heel veel plezier en daar had ik gewoon een goede band mee." Ze bekent dat ze Tcheutche niet zo goed in de groep vond liggen en niet zoveel had met Lars. Maar waarom dan Luca? "Ja, ik dacht, om een beetje spanning in het programma te brengen, stuur ik Luca weg", lacht de 25-jarige. Luca hoefde gelukkig niet terug naar Nederland te vliegen, hij zat in een hotel ergens in de buurt. "Net als Expeditie Robinson, afvallerseiland. Dat hebben we ook op Ex On The Beach", grapt Stevie.

Crush

Jennifer en Stevie zijn onafscheidelijk in de villa. Hoewel er nog niet zoveel actie is voor Jennifer, ligt Stevie regelmatig met Ivory in bed en zien we dat Jennifer zelfs binnen komt lopen als de twee een intiem moment hebben. "Jennifer had stiekem wel een crush op mij hoor", vertelt de beauty. Altijd als ze met Ivory was stond Jennifer daar opeens, zegt Stevie.

"Voor mij hoef ik ook echt geen relatie op dit moment", vertelt Stevie als ze het hebben over hoe het zit in de liefde. "Punt 1: ik heb er ook echt geen tijd voor. Punt 2: ik vind het leven op dit moment geweldig", lacht ze. You go, girl!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV