Maxime Meiland en Leroy Molkenboer ‘gesloopt’ na bruiloft

'Je wordt geleefd.'

Afgelopen zaterdag was het zover: Maxime Meiland stapte in Oegstgeest in het huwelijksbootje met haar lover Leroy Molkenboer. Op de dag zelf bleef het bij één foto op Instagram, maar gisteren blikte Maxime uitgebreid terug.

Bruiloft

Vooraf kregen we van de verschillende leden van de familie Meiland al wat small hints over de bruiloft van Maxime en Leroy. Zo had Maxime laten weten dat moeder Erica haar zou weggeven tijdens de ceremonie. Ook deelde Maxime al dat ze uitkeek naar een flink feest: “Trouwen doe je maar één keer, dus je moet wel uitpakken”, zei ze destijds. Vader Martien was samen met zus Montana getuige, en kleine Claire bracht de ringen.

‘Gesloopt’

Aan Shownieuws liet het stel weten doodop te zijn. “Ik ben gebroken. Ik ben vooral heel erg moe. Gister had ik dat gevoel niet zo, want je gaat toch door”, vertelde Maxime voor de SBS6-camera’s. Leroy sloot zich hierbij aan: “Je wordt geleefd.” Hij was naar eigen zeggen ‘redelijk brak’. Maar het was het absoluut waard, zo deelde Maxime. “Het was zo leuk”, liet ze weten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Sprookjesbruiloft

Ook deelde Maxime via haar Instagram nog een paar super sweet kiekjes van de bruiloft. “Beter laat dan nooit”, schreef ze bij de prachtige set foto’s. Zo zien we het gelukkige bruidspaar samen genietend op een bankje, een kiekje van Maxime in nog een ándere jurk, en een prachtige foto van een kus. In de comments regent het felicitaties voor het kersverse stel. “Veel geluk samen!” schrijft een volger. Een andere fan reageert: “Wat zagen jullie er geweldig uit.” We couldn’t agree more!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram Maxime Meiland

Laatste nieuws