De vrouw van Ne-Yo plaatst statement over bedrog op Instagram

Ze is er duidelijk helemaal klaar mee.

Lees ook

Crystal Renay is al acht jaar samen met singer-songwriter Ne-Yo, waarvan zes jaar getrouwd. Het lijkt er nu op dat er behoorlijk trouble in paradise is binnen hun huwelijk. Gisteren deelde Crystal namelijk een lang bericht op Instagram, waarin ze schrijft dat haar hubby haar al jaren bedriegt.

Twee keer getrouwd

In 2016 trouwde Crystal met Shaffer Chimere Smith, zoals Ne-Yo eigenlijk heet. Ze hebben drie kinderen samen: Roman, Shaffer Jr. en Isabella. Twee jaar geleden vroegen Crystal en Shaffer al een echtscheiding aan, maar ze kwamen op die beslissing terug. In april van dit jaar trouwden ze zelfs voor de tweede keer. Toch is dat tweede huwelijk als het aan Crystal ligt niet van lange duur.

‘Mentaliteit van een narcist’

“Acht jaar vol leugens en teleurstelling. Acht jaar waarin ik mijn leven en man onbewust met verschillende vrouwen heb gedeeld, die hun lichamen onbeschermd aan hem verkochten”, begint Crystal haar bericht. “Zeggen dat ik bedroefd ben en ervan walg, is een understatement. Dat ik word gevraagd om te blijven en het te accepteren, is al helemaal insane. De mentaliteit van een narcist.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Crystal Smith (@itscrystalsmith)

Kiezen voor haarzelf

Crystal schrijft dat ze heeft besloten om niet langer meer te liegen in het openbaar. “Ik kies voor mezelf, voor mijn eigen blijdschap, gezondheid en respect. Ik heb hier drie prachtige kinderen aan overgehouden, maar verder heeft het alleen maar gezorgd voor verspilde jaren en hartzeer.” Ze wil geen beeldmateriaal meer ontvangen van Shaffer met andere vrouwen, omdat ze zich niet meer wil bezighouden met wat hij doet. “Als iemand niet van je kan houden zoals je verdient, dan is het aan jou om van jezelf te houden.” Ondanks alles wenst Crystal hem ‘niets dan het beste’. Strong woman!

Shaffer zelf heeft het nieuws niet bevestigd of ontkend. Wel kwam hij niet lang na het statement van Crystal met een eigen statement op Twitter. Daarin vraagt hij iedereen om zijn privacy en die van de rest van het gezin te respecteren, zodat ze alles behind closed doors af kunnen handelen.

Laatste nieuws

Zie ook