Love Islands Esmee vertelt waarheid achter breuk met Job

'Als je een relatie hebt, moet het wel van twee kanten komen'

Het leek erop dat Esmee en Job de liefde hadden gevonden op Love Island, maar helaas besloot het stel afgelopen april hun relatie te beëindigen. Hoewel ze al die tijd mysterieus deden over de reden van de breuk, vertelt Esmee nu openhartig over de break-up in een gesprek met RUMAG.

Van twee kanten

“Ik ben er nooit zo heel erg open over geweest”, begint Esmee haar verhaal. “Voor mij was het gewoon heel erg pijnlijk allemaal. Dus ik wil er ook niet te veel over kwijt.” Volgens haar is er ‘niks concreets’ gebeurd, maar zag Job het niet meer zitten. “Als je een relatie hebt, moet het wel van twee kanten komen. Dat kwam het op een gegeven moment niet meer.”

De ware

De love birds kwamen hartstikke verliefd van het eiland af, en was Job volgens Esmee zeker ‘de ware’. “Ik was heel erg verlief op hem. Maar we zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel gaan samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder”, vertelt de realityster.

Hoewel ze hebben geprobeerd om hun relatie alsnog te laten slagen, vertelt Esmee dat ze in het proces merkte dat ze niet langer zichzelf was. Ze legt uit: “Je wil dat het goedkomt, maar je gaat jezelf gedragen naar iemand die je denkt dat je partner wil. Ik raakte daardoor steeds een beetje meer Esmee kwijt.”

Missen

De twee hebben elkaar na de breuk een tijdje niet gesproken, maar inmiddels is het weer goed tussen Esmee en Job. “Ik hou nog steeds van hem en gun hem het beste”, aldus de realityster. Of ze hem ook mist? “Natuurlijk mis ik hem, maar ik mis vooral de ‘ons’ die wij waren.” We wensen Esmee veel sterkte en hopelijk snel een nieuwe liefde!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love Island

Laatste nieuws