Met déze producten pak jij de natuurlijke glow deze zomer

Fake de glow!

Niets mooier dan een glanzende huid in de zomer. Maarre, een boel make-up op je gezicht smeren is tijdens deze warme dagen niet echt prettig. Wij delen onze favoriete glow getter producten met je, zodat je er altijd op je stralendst uitziet!

Een natuurlijke glow kun je creëren met bijvoorbeeld een ontspannen gezichtsmassage met een jaderoller of een gua sha (je weet wel, die platte gladde steen die ook meteen een aanwinst voor je badkamerkastje is), maar je kunt jezelf ook in het zweet werken tijdens een fikse work-out. Want de aftersport-glow is misschien wel de mooiste gloed die er bestaat. Geen zin in of geen tijd voor in de vroege ochtend? Fake de glow dan met je lievelingsmiddeltje. De volgende voedende en exfoliërende producten helpen je een handje.

SPF

Deze dagcrème met SPF30 van Paula’s Choice beschermt tegen de zon en tegen blauw licht, maar zorgt ook voor een mooie gloed. Daarnaast bevat de dagcrème antioxidanten en huidherstellende ingrediënten die je huid voeden (arganolie) en egaliseren (zoethoutwortelextract).

Toner

New kid in glow-town: deze zuurvrije toner van Charlotte Tilbury die je gezicht op een milde manier exfolieert en een mooie gloed achterlaat. Bevat daarnaast niacinamide die je huid egaliseert en poriën verfijnt.

Gua sha

Masseer je gezicht met een rozenkwarts gua sha van The Coucou Club en je huid wordt strakker en steviger doordat je ook de doorbloeding en lymfedrainage van je huid stimuleert. En ja, dat zorgt ook meteen voor een knappe glow.

Een andere gemakkelijke manier om je glow te pakken is om een paar druppels van je favoriete (olie)serum met een moisturizer of foundation te mengen. Zo creëer je een natuurlijke glanslaag op je gezicht. Enne, mocht dat allemaal te subtiel zijn, dan doet een highlighter of blush nog altijd wonderen.

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Grazia. Je vindt het volledige artikel, een groot interview met Jaimie Vaes en meer in Grazia #5 2022. Nu in de winkels!

Bron: Grazia #5 2022 | Tekst: Babette Dessing | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws