Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok deelt hilarische realitycheck: avond versus ochtend

Dit is wel héél herkenbaar...

Janice Blok zit lekker in haar vel – en dat is zeker te zien! De beauty zweet dagelijks behoorlijk wat af in de sportschool en deelt dan ook regelmatig prachtige kiekjes van haarzelf in geweldige outfits. Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn, zo is te zien in een hilarische foto die ze deelt op Instagram...

Feestje

Janice gaat als een speer. De Rotterdamse influencer heeft bijna 200 duizend volgers op Instagram, volgt een opleiding aan de toneelschool, host haar eigen podcast en is ook nog eens elke dag in de sportschool te vinden. De afgelopen maanden heeft Janice de knop omgezet en is ze keihard aan de slag gegaan met een personal trainer. Enne, dat mag gezien worden als je lekker naar een feestje gaat, vindt de beauty.

The morning after

Dus hop, een weinig verhullend outfitje, ge-wel-dige rood-roze cowboyboots aan, vlechtjes in je haar en gaan! Maarre, de volgend ochtend loop je er toch echt heel anders bij. Ook die andere kant wilde Janice even laten zien: met haar haar volledig in de war, een badjas aan en – natuurlijk – een grote kop koffie in de hand, want hoe overleven we de dag anders? "Een feestje in de avond vs. de volgende ochtend", schrijft ze erbij.

Enne, dat is maar al te herkenbaar voor haar volgers (en ons). Iemand voegt er in de reacties nog aan toe: "Met een piepstem 😂." Een ander zegt: "Wij zien er op een dagelijkse ochtend niet veel beter uit, daar hebben wij geen fissa voor nodig hoor 🙋🏼‍♀️." Een schot in de roos dus, Janice weet die reality check goed te brengen!

Twee kanten

Met zoveel volgers op Instagram krijgt Janice helaas ook regelmatig te maken met kritiek. Zo krijgt de influencer elke dag meerdere berichten waarin mensen zeggen dat ze op moet houden met al die filters en dat haar make-up too much is. Onlangs maakte Janice korte metten met al die negatieve opmerkingen. “‘Hou eens een keer op met die filters, je concealer onder je ogen klopt niet, teken geen sproeten als je ze zelf niet hebt, je linker teen is groter dan je rechter…’, STOP – HIERMEE 🤚🏽⛔️”, liet Janice in klare taal weten op Instagram. Hopelijk bewijst ze met deze foto voor eens en altijd dat iedereen twee kanten heeft en dat dat er gewoon mag zijn op social media. You go, Janice!

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress