Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze contourhack van Kate Moss moet je proberen

Zo komen je jukbeenderen goed naar voren en het is nog makkelijk ook!

Van tattoo brow als lipliner tot het gladmaken van je haar met aluminiumfolie: TikTok staat vol handige life hacks. Er komen ook regelmatig tips van celebs voorbij. Ook deze keer is dat het geval. Topmodel Kate Moss heeft namelijk een contourhack, die de manier waarop je je make-up aanbrengt compleet verandert.

De contour van Kate

Beroemdheden zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Topmodellen tillen dat vaak nog weer naar een heel ander niveau. Als er dus íemand is van wie we beautytips willen ontvangen, dan is het wel een topmodel. Laat Kate Moss daar nou net een voorbeeld van zijn! Zij heeft gedeeld hoe ze haar contour doet en mensen op TikTok zijn er massaal mee aan de haal gegaan.

Jukbeenderen accentueren

Make up artist Ali Martin – @alimartinhairandface op TikTok – zit al 25 jaar in het vak heeft op haar account een video gedeeld waarin ze de 'Kate Moss-contour' laat zien. Ze toont daarin dat het belangrijk is om poederbronzer op de holte van je jukbeenderen aan te brengen, direct naast je lachrimpels. Daarna veeg je de bronzer met je vinger in een opwaartse beweging. Zo creëer je eenvoudig en snel de illusie van hogere jukbeenderen. Bekijk de video hieronder:

@alimartinhairandface Try this Kate moss #makeuphacks #fyp #foryou #alimartinhairandface @narsissist ♬ Abracadabra - Qveen Herby - Clip - Abracadabra

Simpel en mooi

"Al mijn cliënten en fotoshoots hebben door de jaren heen an element of the Kate Moss hack gehad. Ik dacht dat het wel een keer tijd was om het te delen", aldus Ali in haar video. Inmiddels is de video viral gegaan en heeft hij meer dan 65.000 likes. We snappen wel waarom, want de methode is eenvoudig én zorgt voor een mooi resultaat. Wij gaan deze hack zeker een keer uitproberen!

Bron: NSMBL, TikTok Ali Martin | Beeld: BrunoPress, TikTok Ali Martin