Winning Wednesday: 4x een bril uit de Sylvie Optics Essentials-collectie 

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we vier prachtige modellen uit de Sylvie Optics Essentials-collectie weggeven. 

Sylvie Meis x Edel-Optics

Sylvie Meis is niet alleen presentatrice, maar staat inmiddels ook bekend als actrice, model, zakenvrouw en stijlicoon. Sylvie is een vrouw die zich niet slechts één stijl laat aanmeten. Het is dan ook geen verrassing dat haar brillen en zonnebrillen-collecties, die ze sinds 2018 voor Edel-Optics ontwerpt – net zo divers zijn als haar stijl. 

Toch heeft de presentatrice een paar favoriete modellen die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Welke dat zijn? Komen ze: 

Impress

“Glamoureuze diva brillen zijn een absolute musthave”, vindt Sylvie. En deze oversized zonnebril straalt zeker star appeal uit. 

Winning Wednesday Edel-Optics Sylvie Optics

Hamburg

Met zijn krachtige design creëert het model Hamburg een echte power look. “Met een bril of zonnebril verander je elke look in een handomdraai”, licht Sylvie toe. Dit model is dan ook zeker power look-waardig. 

Hamburg

Active

Dit Aviator-model is een blijvende favoriet. De nonchalante pilotenbril krijgt een sportieve, speelse touch door zijn fijne lijnen en spiegeling. Wij zijn fan!

Active

Classy

Het Classy-model omschrijft Sylvie als “tijdloos en to the point.” Deze XL-zonnebril doet denken aan legendarische stijliconen als Audrey Hepburn of Madonna en biedt niet alleen perfecte UV-bescherming, maar ook veel privacy. Een must in elke garderobe! 

Bekijk alle brillen en zonnebrillen van Sylvie Meis op de Sylvie Optics-webpagina van Edel-Optics. Overigens biedt Edel-Optics nog veel meer dan alleen de hebberigmakende brillen van Sylvie. Van Ray-Ban klassiekers tot sportieve Oakley-modellen, trendy Polaroids en elegante Michael Kors-monturen, elke persoonlijkheid vindt haar stijl.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om te shinen in een van de favoriete modellen van Sylvie Meis? Snappen we. We hebben dan ook goed nieuws, want we mogen van alle bovengenoemde favoriete modellen één zonnebril weggeven. Vier in totaal dus! Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 16 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Als Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangt van de winnaar vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook