Maxime deelt lieve foto met Claire: ‘Wat lijkt ze veel op Montana’

Haar volgers raken er niet over uitgepraat.

Het is bij kinderen altijd even kijken op wie van de ouders ze nou lijken. Bij de dochter van Maxime Meiland is er een wel heel opvallende gelijkenis te zien: Claire lijkt namelijk bizar veel op haar tante Montana!

Sprekend

In een heerlijk kleurrijke foto die Maxime gisteren deelde op haar Instagram, zien we moeder en dochter hand in hand samen staan. Naast dat het een te lieve foto is, zijn Maximes volgers het erover eens: Claire lijkt sprekend op haar tante Montana. Oordeel zelf!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Een volger zegt: “Zij begint nu zoveel op Montana te lijken haha! 😍” Een ander reageert daarop: “Viel mij ook op, misschien door het langere haar van Claire?” Dat zou het inderdaad kunnen zijn, want de haarstijlen van tante en nichtje lijken best wel op elkaar. Ook zou het kunnen komen door het wat vierkantere gezicht van Claire, die wel wat weg heeft van de gezichtsvorm van de zus van mama Maxime.

Jumpsuit

Naast de vele reacties over Claires gelijkenis met Montana, raken mensen ook niet uitgepraat over de kleurrijke jumpsuit die Maxime draagt in de foto. Een volger is blijkbaar op de hoogte van haar garderobe en weet te vertellen dat de jumpsuit bij Na-kd te krijgen is. Wij hebben ‘m even voor je opgezocht en hier kun je ‘m vinden. Get the Meiland look!

Bruiloft

Deze zomer geven Maxime en Leroy Molkenboer elkaar het jawoord. Tafelschikkingen, menu’s, muziek, decoratie, toespraken, een eerste dans… Ook als je het, in de woorden van Maxime, ‘zonder toeters en bellen’ doet, kan het een hele heisa zijn. Eén ding kan de voormalig kasteelbewoonster in ieder geval van haar to do list afstrepen, want haar droomtrouwjurk is binnen. Daarnaast heeft ze haar bachelorette party al gehad en komt het allemaal dus wel heel dichtbij ineens. We kunnen niet wachten op de wedding bells!

Bron: Instagram @maximemeiland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws