Winning Wednesday: 3x een streetwear-set van LEOR Fashion t.w.v. €140

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we een fashionable streetwear-set van LEOR Fashion weggeven t.w.v. €140.

LEOR Fashion

LEOR Fashion is te omschrijven als fashionable en functioneel. Het modemerk haalt namelijk inspiratie uit de fashion- en sportwereld, én uit het straatbeeld. Het resultaat? Fashionable kleding die heel comfortabel zit.

De Athleisure x Streetwear-collectie bestaat uit diverse items die je kunt mixen en matchen voor een stijlvolle, comfy look. Van bikershort tot leggings en van hoodies tot shirts met een mooie halslijn. Bovendien zijn de items verkrijgbaar in verschillende kleuren: zandkleurig beige, paars, groen, donkerblauw en zwart. 

Bekijk hieronder een paar looks uit de collectie van LEOR. 

Win, win, win 

Zie jij het wel zitten om te shinen in een streetwear-set van LEOR Fashion? Snappen we. Grazia mag daarom 3 sets t.w.v. €140 weggeven. Een set bestaat uit een sweater (t.w.v. €75) en een legging (t.w.v. €65). Wil je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Momenteel heeft LEOR Fashion een leuke sale! Zo kun je alsnog je favoriete items in de wacht slepen met een leuke korting.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 9 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Als Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangt van de winnaar vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook