Temptations Antonio geeft duidelijkheid over relatie met Cleo

De realityster verklapt dat Cleo en hij na Temptation Island weer een relatie hadden.

Onlangs liet Temptations Cleo in een openhartige Q&A op Instagram weten dat het nooit meer goed zou komen tussen Antonio en haar én onthulde zij dat hij al een nieuw meisje aan de haak zou hebben geslagen. Hoewel hij zich lange tijd stilhield over zijn relatie met Cleo, vertelt Antonio nu aan Grazia hoe de vork precies in de steel zit.

Weer samen?

Ondanks dat de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave alweer een tijdje geleden op de buis verscheen, blijft de relatie van Cleo en Antonio de gemoederen bezighouden. Hoewel tijdens het laatste kampvuur een hereniging tussen de tortelduifjes bijna onmogelijk leek, werden de twee toch regelmatig samen in het openbaar gespot. Ook liet Antonio meermaals in zijn Instagram Stories weten de blondine enorm te missen en noemde hij haar zijn ‘droomvrouw voor altijd’, wat Cleo vervolgens in haar Stories repostte. Het leek er dan ook op dat het stel weer back together was, al hielden zij beiden lang vol van niet.

Tot begin deze week, toen Cleo in een openhartig vragenrondje op Instagram toegaf na Temptation het nog met Antonio te hebben geprobeerd, maar dat het nu officieel klaar is tussen hen. Ook liet ze weten dat het nooit meer goed zou komen. “Antonio weet ook heel goed waarom”, stelde ze. “Ik wens het meisje waar hij nu mee is heel veel succes. Zogenaamd willen vechten voor mij en mij blijven berichten, maar wel met andere praktijken bezig zijn. Mij nie bellen, joe.”

Eerste avond

Hoewel Antonio zich lange tijd stilhield over zijn relatie(breuk) met Cleo, wil hij nu exclusief zijn verhaal doen bij Grazia. Hij vertelt dat Temptation Island voor hen de ultieme relatietest was, al begon dit van zijn kant met een rocky start. Antonio wil echter wel benadrukken dat van vreemdgaan absoluut geen sprake was. “Op mijn eerste avond daar heb ik gewoon een leuke avond gehad. Natuurlijk is er geflirt, maar alles was vanuit mij met een knipoog. Ik had een behoorlijke borrel op, maar verder is er niks gebeurd”, vertelt hij.

“Uiteindelijk heeft Cleo deze beelden gezien en was het een opeenstapeling van dronken gedrag, maar verder dan een opmerking en één keer in Nena’s bil te hebben geknepen is het die avond niet gegaan”, gaat Antonio verder. “Natuurlijk is dit niet sjiek, maar het was ook zeker geen vreemdgaan”, stelt hij. Wel heeft hij veel van die eerste avond geleerd. “Ik heb er veel over gepraat met de boys en had door dat het echt niet slim was en dat die beelden slecht konden overkomen. De dagen daarna heb ik mij echt gedragen.”

Vreemdganger

Voor Cleo kwam dat goede gedrag echter te laat en dus besloot ze een punt achter haar relatie te zetten. Hierna zocht Antonio steun bij single Fleur, met wie hij twee erg gezellige avondjes heeft beleefd. Ondanks dat zijn relatie over was, werd en wordt hij op social media bestempeld als ‘vreemdganger’, waar hij het niet mee eens is.

“Naar mijn weten maakte Cleo het uit en zei ze dat ze nu los zou gaan”, weet hij te vertellen. “Mijn reactie daarop was misschien ook wel een soort frustratie. Of dit slim was, weet ik niet. Maar wat er verder is gebeurd weet iedereen nu wel, daar hoeven we het verder niet over te hebben. En Cleo gaf in het programma zelf ook aan dat er dingen zijn gebeurd op haar dreamdate.”

Geheime relatie

De opnames van Temptation Island: Love or Leave zijn inmiddels al ruim een halfjaar geleden, en in die periode heeft Antonio nog lange tijd contact gehouden met Cleo. “We waren elk weekend samen en hebben geprobeerd de draad weer op te pakken”, verklapt hij. De blondine wilde dit echter niet publiekelijk bekendmaken, omdat ze eerst de reacties op de laatste aflevering van het programma wilde afwachten. Toch wisten meerdere juicekanalen al te vermelden dat de twee regelmatig werden gesignaleerd.

“We werden steeds vaker samen gespot en ik vond dat dit begon op te vallen. Ik wilde daarom eigenlijk openbaar maken dat we toch weer samen waren”, vertelt Antonio. Volgens hem had Cleo hier heel veel moeite mee, wat hun relatie niet ten goede kwam. “Na een aantal weken proberen vond ik dat onze relatie wat rust nodig had en dat ik tijd nodig had om na te denken. In deze periode heb ik toch besloten om er een eind aan te maken. Ik zeg geen slecht woord over Cleo, want dat verdient zij niet. Ze is altijd heel goed voor me geweest. Er waren gewoon te veel irritaties, waardoor het niet meer werkte”, legt hij uit. “We hebben op dit moment geen contact meer en we leven nu ons eigen leven, maar ik wens haar al het goeds toe.” Duidelijk!

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws