Aha: B&B Vol Liefde-Frank deed eerder mee aan dít programma

Kwam Frank jou ook al zo bekend voor?

Lees ook

Afgelopen maandag mocht Denise weer een nieuwe man verwelkomen in haar B&B: Frank. Deze 34-jarige eventmanager gaat alles op alles zetten om het hart van de prachtige brunette te veroveren. Het is echter niet de eerste keer dat Frank aan een televisieprogramma meedoet. Niet lang geleden was hij namelijk te zien in het RTL-programma Tiny House Battle.

B&B Vol Liefde

Het is momenteel onze favoriete dagelijkse bezigheid: B&B Vol Liefde kijken. De liefdesavonturen van onder meer de twee Hansen in Frankrijk en Italië, de gesloten Astrid in Oostenrijk en de pittige Ted op Madeira houden ons volop bezig. Waar er in de ene B&B al sprake is van een intense klik (we kijken naar jullie, Richard en Simone), is er in de andere stulpjes nog niet veel liefde te bekennen.

Zo was er absoluut geen spark in Spanje tussen Denise en Giovanni, waarop hij besloot huiswaarts te keren. De curly beauty hoefde echter niet lang te wachten op een nieuwe man, want daar kwam Frank afgelopen maandag haar B&B binnengewandeld! Enne, dat is toch wel de ideale kandidaat, want hij is niet bang om zijn handen uit de mouwen te steken.

Tiny House Battle

Frank was vorig jaar december namelijk al te zien op televisie in het RTL-programma Tiny House Battle. Hierin probeerde hij met zijn team een klein droomhuis voor deelnemer Dirkje te bouwen. “Okay, soms heb ik een grote mond en zat ik opeens in een tv-programma en moest een tiny house bouwen samen met een top team”, schreef Frank daar destijds over op Instagram. LoveReality wist een foto van Frank in het programma vast te leggen. Die bekijk je HIER.

‘Heel nieuwsgierig’

En nu dus B&B Vol Liefde, waar Frank zijn pijlen richt op de knappe Denise. “Ik heb gereageerd op Denise, omdat haar filmpje me wel heel erg aansprak”, vertelde hij eerder over waarom hij zich heeft opgegeven. “Natuurlijk het buitenland, ik ben zelf ook vaak in het buitenland. Ik zag wel gelijkenissen met elkaar. Het is ook moeilijk om een partner te vinden vanuit een ander land. Dat is voor mij herkenbaar, en ik dacht: ik geef me op.”

Verhuizen naar Spanje, mocht er sprake zijn van amor? Dat zou voor Frank geen probleem zijn. Hij woonde vroeger namelijk op Ibiza. “Het spreekt me ook heel erg aan dat ze die stap heeft genomen om naar het buitenland te gaan. Niet iedereen durft dat. Ze mag wel echt trots op haarzelf zijn en dat spreekt me wel echt aan”, aldus de eventmanager. “Ik ben heel nieuwsgierig naar wie Denise ook buiten haar B&B is.”

Bron: LoveReality | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook