Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Romée doet boekje open over cosmetische ingrepen

Aha!

Romée is niet vies van een mini bikini of een kort rokje, zo zien we in Ex On The Beach: Double Dutch. We begrijpen dat maar al te goed, want de beauty ziet er goed uit en lijkt over te lopen van het zelfvertrouwen. Nu heeft bijna iedereen in de villa wel wat aan zich laten doen, en dus vertelt de blondine in een Q&A op Instagram Stories openhartig over de cosmetische ingrepen die ze heeft ondergaan.

Botox

Zo vraagt een volger aan haar wat ze allemaal aan zichzelf heeft laten doen. "Ik heb in 2017 een borstvergroting gedaan, ik heb mijn tanden laten doen, ik heb fillers in mijn lippen en botox in mijn frons en voorhoofd", vertelt de beauty openhartig.

Ideaalbeeld

Romée onthult ook dat het eigenlijk heel koud was in de villa, vandaar dat we de deelnemers vaak zien switchen tussen badkleding en lekker warme hoodies. Maarre, hoe is dat nou om toch zoveel in bikini rond te paraderen? Een volger vraagt zich af: "Voel je je nog onzeker over je lichaam soms?" Daar kan de blondine kort over zijn. "Yes natuurlijk!" zegt ze dan ook. "Probeer jezelf niet te veel te vergelijken met het ideaalbeeld dat je ziet. Ik deed dit voorheen ook echt en dat drijft je echt tot waanzin", bekent de beauty. "Ik heb het een en ander ook laten doen, maar dat is echt puur omdat ík het persoonlijk mooier vond. Dat is niet omdat ik 'hetzelfde' wil zijn als anderen."

'Buddha'

De oplopende spanningen in de villa in aflevering 5 en 6 houden kijkers van EOTBDD ook nog altijd bezig. Daarin zagen we Romée regelmatig de haren van Lynn in vliegen. "Je lijkt fysiek heel agressief, ben je dat ook echt zo of vermaakt tv dat extreem?" vraagt een volger. "Fun fact dat ik eigenlijk echt Buddha ben", legt ze uit. "Je zit daar natuurlijk 24/7 op elkaars lip en vergeet niet dat je maar 50 minuten van 48 uur krijgt te zien. Er zijn dus vaak meerdere discussies of irritaties dan wat jullie zien op tv." Aha!

Harder

Ook vertelt Romée dat het programma haar een stuk harder heeft gemaakt. "Je leert door deelname echt wie er met jou is om jou of om alles er omheen. Ik liet vroeger nog wel eens over me heenlopen, maar dat zal me nu niet meer gebeuren." Ze gaat zelfs zover om te zeggen dat ze het iedereen aan zou raden, om mentaal sterker te worden. Met al die drama geloven we dat gelijk!

Bron: Instagram @romeeeeyy | Beeld: MTV