Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zag Love Islands Jules er vroeger uit

Cute!

Jules is momenteel te zien in de villa van Love Island. Samen met Amandine vormt hij een koppel en proberen ze uit te zoeken of er misschien meer voor hen in zit. De goedlachse hunk uit Leuven is hartstikke gevoelig en lief en aan deze kiekjes van vroeger te zien was hij back in the day ook al zo cute!

Serieuze relaties

Feestbeest Jules werkt als garçon in een fine dining restaurant in Antwerpen. Hoewel hij al veel internationale sterren heeft bediend, heeft hij zelf nog niet veel van de serieuze relaties geproefd.

Respect

Jules is zich ervan bewust dat hij niet de breedste schouders of de hardste sixpack zal hebben in de villa, maar dit compenseert hij ruimschoots met zijn droge humor en zijn geavanceerde versier-tactieken. De Vlaamse deugniet verleidt de meiden echter wél altijd met het grootste respect. Jules heeft zelf drie zussen en hij zou ook niet willen dat zij respectloos behandeld zouden worden. Al was het natuurlijk jammer dat hij de bruiloft van zijn zus miste...

LoveReality vond enkele kiekjes van vroeger van de Vlaamse hunk en deelde deze op Instagram. De oudste foto's zijn van meer dan tien jaar geleden en daar zien we een puberende Jules terug. Hoe leuk!

Op de eerste foto zien we dat Jules zelfs een heus Justin Bieber-kapsel had. Daarna gaat zijn coupe al een stuk meer naar hoe we hem nu kennen van Love Island. Eigenlijk kunnen we wel concluderen dat hij niks is veranderd. Te cute!

Bron: LoveReality | Beeld: Videoland, RTL