Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Mehti springt in de bres voor Manon: ‘Ze is zo’n lief persoon’

Hij vindt de negatieve reacties over Manon onterecht.

Meedoen aan realityprogramma’s gaat niet alleen over rozen. Zo uiten kijkers regelmatig hun ongezouten mening over een kandidaat op Twitter of Instagram. Ook Manon moest er onlangs helaas aan geloven, iets wat Mehti erg jammer vindt. 

Manon

Mehti en Manon waren dan geen love match made in heaven, maar de twee konden het zeker wel goed met elkaar vinden. Mehti gunde het Manon dan ook om een koppel te vormen met iemand met wie ze wel een romantische connectie zou kunnen hebben. “Op een gegeven moment zag ik dat Manon en Marvin het – op dat moment – goed met elkaar konden vinden. Ik gaf daarom bij Marvin én Manon aan dat zij beter bij elkaar pasten dan Manon en ik”, vertelt hij als we met hem bellen. “Toen zij eenmaal een koppel vormden, was ik enorm blij voor ze.”

Hoewel Mehti niet meer in een koppel zat met Manon gingen de twee nog wel veel met elkaar om. “Toen zij in een koppel zat met Marvin, groeiden wij juist meer naar elkaar toe. Manon en ik zijn uiteindelijk zulke goede vrienden geworden”, vervolgt hij enthousiast. 

Negatieve reacties

Mehti zit dan niet meer in de villa, maar hij volgt alle gebeurtenissen nog wel. Zo kreeg hij ook mee dat het akkefietje tussen Amandine en Manon – waarbij Amandine Manon erop aansprak dat ze niet negatief over Marvin moest praten – behoorlijk wat losmaakte op social media. Mehti laat weten dat die reacties hem niet in de koude kleren gaan zitten. “Als ik de haat-comments over Manon zie, doet me dat echt wel wat. Manon is zo’n topper, en zo’n lieve meid. Ze is zo'n lief persoon; ik vind het moeilijk om dan die negatieve reacties over haar te lezen."

Mehti benadrukt dan ook dat de kijker lang niet alles te mee krijgt van wat er allemaal op een dag in de villa gebeurt, en dat kijkers niet te snel moeten oordelen. “De tijd gaat daar zo snel, en je maakt zo ontzettend veel mee. Kijkers kunnen dat niet beseffen. De kijker krijgt van één dag maar vijftig minuten te zien.” Duidelijk!

Beeld: Videoland