Temptations Cleo onthult: ‘Komt nooit meer goed tussen Antonio en mij’

'Antonio weet heel goed waarom', aldus de blondine.

Antonio en Cleo verlieten Temptation Island: Love or Leave alleen, maar werden onlangs wél weer samen gespot. Dat zet hun volgers dan ook aan het denken: is het stel weer samen? In een Q&A op Instagram Stories laat Cleo weten dat het nooit meer goed zal komen tussen haar en Antonio én vertelt ze in klare taal waarom.

Weer samen?

Een hereniging tussen Cleo en Antonio leek na de afleveringen van Temptation Island: Love or Leave niet bepaald een optie. Tijdens het laatste kampvuur kreeg de blondine te zien en te horen hoe Antonio het bed had gedeeld met single Fleur, waarna ze haar ex-boyfriend de volle lading gaf. Toch wisten meerdere juicekanalen onlangs te melden dat het stel samen in het openbaar was gespot. Ook deelde Antonio een foto van de blondine in zijn Instagram Stories, met daarbij de tekst: “Droomvrouw voor altijd.” En dat is nog niet alles, want Cleo repostte de foto in haar eigen Stories.

Hoewel Cleo onlangs al aangaf niet bezig te zijn met daten, blijven haar volgers reuze benieuwd hoe het nu zit tussen haar en Antonio. Daar kan de beauty heel duidelijk over zijn. “Wij zijn definitief uit elkaar”, vertelt ze in haar Instagram Stories. Ook laat ze weten niet meer met hem af te spreken. “Dit hebben we wel nog gedaan, maar dat is nu voorbij. We leven ieder ons eigen leven nu en niet meer samen.”

Nieuw meisje

Na Temptation had Antonio enorm veel spijt van zijn daden en gaf hij aan alles eraan te willen doen om het goed te maken tussen hem en Cleo. Of de blondine nog hoop heeft dat het ooit nog goed zal komen? Ook daar hoeft ze niet lang over na te denken. “Nee, Antonio weet ook heel goed waarom”, vertelt Cleo.

Cleo en Antonio

Volgens de beauty heeft Antonio namelijk een nieuw meisje aan de haak geslagen.”Ik wens het meisje waar hij nu mee is heel veel succes. Zogenaamd willen vechten voor mij en mij blijven berichten, maar wel met andere praktijken bezig zijn. Mij nie bellen joe”, aldus Cleo. Dat is dan ook het laatste wat ze erover wil zeggen. “Nu beantwoord ik niks meer betreft Antonio.” Duidelijk!

Bron: Instagram @cleoxevie | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws