Anne en Esther Vedder delen de mooiste date night-looks + stylingtips

Zó maak jij absoluut indruk tijdens date night.

Lees ook

Anne en Esther Vedder (33) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Sylvie Meis, Rita Ora en Romee Strijd. Met Grazia delen de sieradendesigners elke maand fashion- en stylingtips. Dit keer geven de dames tips voor perfecte date night-outfit.

Date night-outfit

Of je nou een date night hebt met vriendinnen, een date of je lover: je mooi kleden is altijd een goed idee. Anne en Esther Vedder weten er alles van en showen ons een paar van hun favoriete date night-outfits en delen stylingtips.

1. De gulden middenweg

“Heb je een eerste date? Kies dan voor de gulden middenweg. Draag iets wat niet te sexy is, maar wel vrouwelijk. Wij kiezen meestal voor een jurkje met een vrolijke kleur.”

Anne en Esther Vedder
Tip: kies voor een jurkje met één kleur. Dit oogt chique en hip.

Anne en Esther maken bovenstaande outfits af met de Charlotte Chain Letter Necklace

2. Kies voor een hak(je)

“Als wij een avondje uitgaan, proberen we er outfit-wise rekening mee te houden of we alleen gaan eten, of ook nog naar een feestje gaan. Wij kiezen er bijna altijd voor om onze outfits af te maken met een hak. We zijn vooral gek op mooie sandaaltjes met een goede hak.”

Anne en Esther
“Hakken zijn misschien niet altijd comfortabel, maar charmant zijn ze zeker.”

Anne en Esther maken bovenstaande outfits af met de powerstone necklace

3. Kies de juiste accessoires

“Je outfit is pas af met de juiste sieraden. Kies ervoor om meerdere kettingen bij elkaar te dragen. Onze sieraden van Vedder & Vedder zijn daar over het algemeen fijn voor. Wij dragen dan ook vaak meerdere kettingen en ringen. Hetzelfde geldt voor oorbellen. Als je meerdere gaatjes hebt, is het leuk als geen één leeg blijft. Kies voor grote eyecatchers of juist voor meerdere kleine oorbellen.

Esther Vedder
Esther: “Heb je ’s avonds een date? Een kleiner, plat avondtasje of clutch is ideaal, want die kan je achter je rug op je stoel plaatsen in plaats van aan je stoel hangen of op tafel zetten.”

4. Not done

“Outfits die not done zijn voor een date night? Eigenlijk zijn die er wat ons betreft niet. Als jij jezelf mooi vindt in een outfit en er happy mee bent, is dat het allerbelangrijkste. Ons advies is dan ook: draag niet dat ene jurkje, omdat je denkt dat je date dat leuk vindt. Draag waar jij je het leukst in voelt, dan ben je het meest confident en straal je dat ook uit.”

Esther
Anne: “Een corsettop is een van de nieuwste trends en leuk om te combineren met een jeans voor een casual look.”

Anne draagt o.a de tilly tennis necklace en de tilly tennis bracelet

5. Little black dress

“Iets wat nooit uit de mode raakt? Dat is toch wel de little black dress. Investeer daarom in een mooi zwart jurkje; dat past bij elke gelegenheid en kun je dan ook altijd aantrekken als je toch opeens een last minute date hebt.”

Anne en Esther Vedder
“Een zwart jurkje past bij elke gelegenheid.”

Anne en Esther dragen de marilyn letter studs

“Als je kiest voor een zwart jurkje, kun je je look net dat beetje extra geven door er felgekleurde hakken onder te dragen. Ook kun je je make-up net wat ‘zwaarder’ aanbrengen, omdat je look vrij neutraal is. Oohja, en vergeet niet je haar mooi te föhnen.”

Laatste nieuws

Zie ook