Winning Wednesday: 1x de limited-edition Inequality Crusher Evo van Skullcandy t.w.v €199,99

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Pride Amsterdam vindt van zaterdag 30 juli tot zondag 7 augustus plaats en ter ere van dit event, geven we 1x de limited-edition Inequality Crusher Evo van Skullcandy t.w.v. €199,99 weg.

Vier de liefde

Skullcandy is opnieuw met hun langetermijnpartner To Write Love on Her Arms (TWLOHA) een mooie samenwerking aangegaan. Samen met deze non-profit movement heeft Skullcandy de limited-edition Inequality Crusher Evo gelanceerd. Deze headphone trekt de aandacht met de Pride-kleuren en wil de LGBTQA+ community in het zonnetje zetten én een hart onder de riem steken. 

Een deel van de opbrengst van de headphone gaat dan ook naar het LGBTQA- Mental Health-programma van TWLOHA. “De LGBTQA+ community heeft meer dan gemiddeld te maken met depressies, PTSD en angststoornissen. Deze realiteit, gekoppeld met Skullcandy’s steun voor gelijke rechten voor iedereen, is waarom deze samenwerking met To Write Love on Her Arms zo belangrijk voor ons is”, deelt Jessica Klodnicki, Chief Marketing Officer bij Skullcandy hierover. 

Met de limited-edition Inequality Crusher willen Skullcandy en TWLOHA het hele jaar door de liefde vieren en support voor de LGBTQA+ community tonen. De headphone komt in de unieke regenboog Pride-kleuren en heeft de Progress-vlag en een All Love-inscriptie die de LGBTQA+ community vertegenwoordigt en steunt. 

TWLOHA

To Write Love on Her Arms is een Amerikaanse non-profit organisatie die ook in Europa actief is. Deze organisatie zet zich in om hoop en hulp mogelijk te maken voor jongeren die te maken hebben met depressies, verslavingen, zelfverminking en suïcidaliteit. TWLOHA bestaat om aan te moedigen, te informeren, te inspireren en om direct te investeren in behandeling en herstel. 

De limited-edition Inequality Crusher Evo 

Wie de limited-edition Inequality Crusher Evo van Skullcandy koopt, steunt niet alleen het LGBTQA- Mental Health-programma van TWLOHA, want je hebt dan meteen een parel van een headphone bemachtigd. De Crusher heeft een batterijduur van 40 uur + Rapid Charge.

Daarnaast is de Crusher flat-folding en opvouwbaar, heeft-ie een ingebouwde Tile Finding-technologie én heeft-ie een call-, track- en volumecontrole via touch controls. Oftewel: de limited-edition Inequality Crusher Evo is een echte musthave! HIER lees je nog meer over de technische specificaties van de Crusher. 

Win, win, win

Lijkt het je wel wat om muziek te luisteren met deze eyecatching headphone? Snappen we. Grazia mag daarom 1x de limited-edition Inequality Crusher Evo van Skullcandy t.w.v. €199,99 weggeven. Vul het onderstaande winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Succes! 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 2 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Als Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangt van de winnaar vervalt de prijs.

Beeld: Skullcandy

Laatste nieuws

Zie ook