Zien: Nicolette van Dam straalt in bikini

Looking good, Nicolette!

Lees ook

Nicolette van Dam en hubby Bas Smit vertoeven momenteel op de Bahama’s voor de birthday bash van goede vriend en multimiljonair Richard Branson. Naast alle verjaardagsfestiviteiten is er ook wat tijd voor ontspanning in de extreem blauwgroene Caraïbische Zee. Op Instagram deelt Bas een prachtig kiekje van Nicolette in het water.

Bikinifoto

Als er iemand goed uitziet, dan is het Nicolette van Dam wel. De blondine is hét bewijs dat je kunt genieten van eten en toch een afgetraind lichaam kunt hebben. “Wat een droom @ Bahama’s 🙏🥰”, schrijft Bas Smit bij een prachtige bikinifoto van zijn vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Droomvrouw

Een volger corrigeert Bas al snel: “Droomvrouw bedoel je vast 💕” Ook anderen zijn het daarmee eens. Zo schrijft een andere volger: “Vind dat lichaam van Nicolette eerder een droom 👏🔥😂” “Wat een vrouw ❤️”, reageert weer een ander. Enne, daar zijn wij het helemaal mee eens!

Belangrijke mijlpaal

Bas en Nicolette vierden begin deze maand een belangrijke mijlpaal. De tortelduifjes waren op 1 juli namelijk alweer zeven jaar getrouwd. Dat vierden ze op een wel heel, uh… smakelijke wijze. Bas had namelijk een heel bijzonder cadeau uitgezocht voor zijn vrouw: twee oorbellen gemaakt van ronde schijfjes leverworst. “Tja, een slagersdochter hè”, legde Bas zijn keuze uit, terwijl Nicolette nog een bezwaar tegen de oorbellen maakte: “Waarom heb je geen grillworst gedaan? Dat vind ik lekkerder!” Toch blijft Bas overtuigd van zijn uh, romantische cadeau. “Ik denk dat ze je onwijs goed staan.”

In een poging het goed te maken gaf Bas zijn vrouw nog een tweede cadeau. “Nou, hoezo dit dan?” giechelde Nicolette, terwijl ze een set komkommeroorbellen uitpakte. “Ik houd helemaal niet van komkommer!” riep ze uit. “Het kleurt zo goed bij je jurk”, verkocht Bas zijn hilarische anniversary gift nog, tussen het lachen door. Ge-wel-dig!

Bron: Instagram @bassmit | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook