Geweldig: met de nieuwe Closed-collectie kleed je je als een typische Duitse toerist

Inclusief een handdoek om je ligbed bij het zwembad te reserveren.

Lees ook

Summer is here en wij zijn druk bezig om alle holiday essentials te verzamelen. Wat tijdens je vakantie écht niet mag ontbreken is The German Vacation Set van Closed in samenwerking met fotograaf Paolo Zerbini.

Ode aan de Duitse toerist

Duitse toeristen – en fair enough: ook genoeg Nederlandse toeristen – hebben zo hun eigen gang van zaken als het op vakantievieren aankomt. Je kent het wel: om vijf uur ’s ochtends een handdoek op de ligbedden bij het zwembad leggen en een signature outfit inclusief hoog opgetrokken witte sokken in sandalen. Om een ode te brengen aan de stereotype Duitse toerist heeft modemerk Closed in samenwerking met fotograaf Paolo Zerbini een speciale collectie ontwerpen: The German Vacation Set.

In de speciale zomercollectie vind je onder andere een paar witte sokken, een denim nektasje met daarop de tekst ‘Let’s split the bell‘, een polo-shirt, een strandhanddoek (om je ligbedje om vijf uur ’s ochtends te reserveren!) en Doppelkopf kaarten met daarop prachtige vakantiefoto’s van fotograaf Paolo.

Summer musthave

Let’s be honest: met deze items is het absoluut niet erg om er als een typische toerist uit te zien. Wil je je tijdens je vakantie ook even een Duitse toerist wanen met The German Vacation Set van Closed? De speciale vakantiecollectie is vanaf eind juli te koop! Grab it while it’s hot!

Bron en beeld: Closed

Laatste nieuws

Zie ook