Suzan doet boekje open over mega romantisch huwelijksaanzoek

Awh!

Er kan nu officieel geen discussie meer zijn of Suzan en Freek nou broer en zus of lovers zijn, want het stel is sinds vorige week verloofd. Op Instagram deelt Suzan enkele details van het romantische huwelijksaanzoek van Freek.

Bijzonder huwelijksaanzoek

Na een relatie van veertien (!) jaar is Freek vorige week in Berlijn op zijn knieën gegaan voor zijn grote liefde Suzan. Het huwelijksaanzoek heeft even mogen duren, maar de zanger heeft er dan ook wel álles voor uit de kast gehaald. Zo verraste hij zijn liefje in de Duitse hoofdstad met kaartjes voor Coldplay, een concert met een grote sentimentele waarde voor de tortelduifjes.

“In 2009 gingen we voor het eerst samen naar een concert, Coldplay in het Goffertpark”, vertelt Suzan bij een selfie en twee video’s van de avond van het huwelijksaanzoek. “Als verrassing had Freek kaartjes geregeld voor Coldplay in Berlijn, vorige week. De avond ervoor moest ik al huilen toen-ie in een prachtig parkje in de stad de kaartjes tevoorschijn toverde om 13 jaar na ons eerste concert ‘samen de liefde te vieren’ bij Coldplay. Toen hij daarna ineens op z’n knieën ging was er echt geen houden meer aan.” Awh!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Lieve reacties

Wij zijn duidelijk niet de enigen die waterige oogjes krijgen van dit mega romantische huwelijksaanzoek. Zo laten Mikky KiemeneyChantal Janzen en Kiki Bertens volop hartjes en hartoogjes achter onder het bericht. Soundos El Ahmadi schrijft: “Dit is toch te schattig! ❤️❤️❤️❤️.” Eens, waar kunnen wij zo’n Freek vinden?

Bron: Instagram @suzanenfreek | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws