EOTBDD’s Lynn openhartig over haatreacties: ‘Be my guest’

'Mensen noemden me een pathologische leugenaar.'

Original Lynn maakt zoals het lijkt niet veel vrienden in de Ex On The Beach-villa. De spraakmakende blondine weet dit seizoen eigenhandig naar een hoger niveau te tillen. Lynn vertelt in gesprek met Grazia over haar confrontatie met Nick en de flinke lading kritiek die ze heeft gekregen.

Zoals we allemaal weten is de drama met Lynn begonnen toen Anne de villa binnenkwam als ex van Nick. Terwijl hij volhield dat ze alleen hebben gezoend, zei Lynn dat ze intiem zijn geweest. De blondine bleef Nick achtervolgen om hem de waarheid te laten vertellen. 

De druppel

Maarre, is ze in het echt ook zo’n stoker? “Mijn moeder heeft de afleveringen ook gekeken en zij zei dat ik echt wel zo goed kan drammen als ik bij EOTB doe”, zegt de realityster lachend. “Als ik iets wil, dan kan ik me wel zo gedragen, maar echt zo ziekelijk in iemands nek hijgen als ik toen deed en het bloed onder iemands nagels vandaan halen, dat doe ik normaal echt nooit.” Lynn bekent dat ze helemaal gestrest was doordat de deelnemers zo lang op elkaars lip zitten. Dit was blijkbaar de druppel voor haar.

Dat schoot niet alleen bij Romée in het verkeerde keelgat, ook kijkers van het realityprogramma waren klaar met het liegen en bedriegen van Lynn. “Vanaf toen kreeg ik echt k*treacties. Mensen noemden me een pathologische leugenaar.” 

Open kaart

De Brabantse beauty is verbaasd over hoeveel de fans van EOTB met het programma meeleven. Toen ze dus loog over wat zij en Nick hadden uitgespookt, riep dat veel weerstand op. “Ik heb daar ook wel spijt van en ik kan nu gewoon goed met Nick.” Dus besloot ze deze week open kaart te spelen. Lynn gaf bij RUMAGTV toe dat ze inderdaad geen sex hebben gehad, al hintte Nick er wel op toen ze een moment alleen waren in de jacuzzi.

Oordeel

De blondine dacht er goed aan te doen, maar kreeg daardoor nog een extra lading haat over haar heen. “Iedereen maakt wel eens een fout en er wordt natuurlijk ook geknipt en geplakt in het programma. Je ziet 45 minuten op tv, terwijl er 48 uur voorbij is gegaan. Daar hebben mensen soms wel te snel een oordeel over. Als mensen zich daardoor beter voelen, dan denk ik prima, be my guest. Haters zijn niet gelukkig en gelukkige mensen haten niet.” Wijze woorden van de Brabantse beauty!

Beeld: MTV

Laatste nieuws