Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: de nieuwe trailer van After Ever Happy is heter dan heet

Oeh la la...

De After-films zijn absoluut een van onze guilty pleasures. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we het vierde deel van de filmreeks, After Ever Happy, in de bioscoop kunnen bewonderen. Het aftellen kan in ieder geval beginnen, want over een maand is de populaire film te zien in de bioscoop en we kunnen eindelijk de trailer bekijken!

Drama

De vorige drie After-films waren een groot succes en hetzelfde kunnen we verwachten voor After Ever Happy. In deze vierde (en helaas ook laatste) film wordt weer veel drama beloofd, precies zoals we gewend zijn van de internationale kaskrakers. Het was al zo warm vandaag, maar door deze trailer smelten we weg!

Net als de eerste drie delen in de After-reeks is After Ever Happy gebaseerd op de boekenserie van schrijfster Anna Todd. In dit vierde deel worden Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) gedwongen om volwassen te worden. Terwijl een schokkende waarheid over de families van het stel naar boven komt, ontdekken Tessa en Hardin dat ze toch niet zo veel van elkaar verschillen. Tessa is absoluut niet meer het lieve, onschuldige meisje dat ze was toen ze Hardin ontmoette. Op zijn beurt is Hardin lang niet meer de wrede, humeurige jongen waar ze destijds voor viel.

Happily ever after?

Hoe meer er naar boven komt uit Hardins heftige verleden, hoe meer hij zich afzondert. Tessa is de enige die hem begrijpt en die hem kan kalmeren. Het is wel duidelijk dat hij haar nodig heeft, maar is dat andersom ook het geval? Tessa staat voor een dilemma: kan ze Hardin redden zonder daarin zichzelf te verliezen? We can't wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill After